Kampanjan menestystä edistävät ominaisuudet

Pääbanneri, jossa on vinkkejä onnistuneen kampanjan luomiseen

Huom. Tässä artikkelissa käsitellyt uudet ominaisuudet julkaistaan eri aikaan eri kampanjatyypeille. Jos jokin näistä ominaisuuksista puuttuu valitsemastasi kampanjatyypistä, sitä ei ole vielä julkaistu kyseiselle kampanjatyypille mutta se julkaistaan pian.

Koska Google parantaa jatkuvasti käyttöönottokokemusta, työnkulut voivat myös olla hieman erilaisia uusilla käyttäjillä ja aiemmin luoduilla Google Ads ‐tileillä. Tätä sivua päivitetään vuoden 2023 aikana.

Voit optimoida kampanjasi sen luomisen yhteydessä.

Navigointivalikon kuvake

Kampanjan navigointivalikko: Voit helposti siirtyä vaiheesta toiseen ja saada kokonaiskuvan edistymisestäsi. Näet valikossa korostettuina varoituksia, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin, mainosaineistoihin ja muihin asetuksiin.

Toimintatarkastukset-kuvake

Kampanjan toimintatarkastukset: Kun luot kampanjaa, saatat saada hyödyllisiä ohjeita valintojesi perusteella. Toimintatarkastukset voivat tuoda esiin ongelmia, jotka voivat heikentää tuloksia tai olla niin merkittäviä, että ne estävät mainonnan.

Ennustekuvake

Kampanjaennusteet: Nämä näkyvät oikealla olevassa paneelissa ja sisältävät tulosarvioita, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin, mainosaineistoihin ja muihin asetuksiin.

Kampanjan tarkastus ‑kuvake

Kampanjan tarkistus: Voit tarkistaa kaikki valitsemasi asetukset tarkistussivulla. Tällä sivulla voit nähdä ilmoituksia, jotka saattavat edellyttää sinulta toimenpiteitä, ennen kuin kampanjasi voidaan lähettää.

Kampanjaluonnosten kuvake

Kampanjaluonnokset: Luonnostilassa olevat kampanjat tallentuvat luonnoksina. Voit julkaista kampanjaluonnoksen ja aloittaa mainonnan milloin tahansa, kunhan kampanja-asetusten mahdolliset ongelmat on ratkaistu.
  Tietoa yrityksestäsi: Uusilla Google Ads ‐tileillä Google voi kysyä lisätietoa yrityksestä ennen kampanjan luomista, esimerkiksi yrityksen nimeä ja URL-osoitetta. Näiden tietojen avulla sinua voidaan ohjata automaattisen työnkulun aikana ja varmistaa, että pääset nopeasti alkuun Google Adsin käytössä.

Kampanjan navigointivalikko

Kampanjan navigointivalikon avulla voit helposti siirtyä vaiheesta toiseen ja saada kokonaiskuvan edistymisestäsi. Näet valikossa korostettuina ohjeita, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin ja muihin asetuksiin.

Kampanjan toimintatarkastukset

Luodessasi kampanjaa saat hyödyllisiä ohjeita, jotka perustuvat valitsemiisi kohdistusasetuksiin, hintatarjouksiin, budjettiin ja muihin asetuksiin. Ohjeiden avulla voit optimoida kampanjatulokset ja varmistaa, että kampanjasi mainokset voivat näkyä.

Näin voit tehostaa kampanjaasi toimintatarkastusten avulla

1. Tämänhetkiset budjettiasetukset saattavat rajoittaa konversiopotentiaaliasi (beta)

Kuvassa näkyy toimintatarkastukseen perustuva suositus, joka koskee rajallista konversiomäärää Google Adsissa.

Jos saat tällaisen ilmoituksen, joka sisältää kampanjaasi koskevia lukuja, budjetin korottaminen voi ennusteiden mukaan parantaa kampanjan tuloksia eikä välttämättä vaikuta konversiokohtaiseen hintatavoitteeseen. Ennusteet perustuvat kampanja-asetuksiisi ja konversiohistoriaasi.

Tee näin: Korota budjettiasi, jotta voit tavoittaa suuremman yleisön ja saada lisää konversioita. Näet ilmoituksesta, miten paljon budjettia tulee korottaa, jotta konversiomäärä voi nousta.

2. Yleisökohdistuksesi on liian suppea

Kuvassa näkyy toimintatarkastukseen perustuva suositus, joka koskee suppeaa yleisökohdistusta Google Adsissa.

Jos saat tämän ilmoituksen, kohdistusasetuksesi ovat niin suppeat, että mainoksesi voivat näkyä vain rajalliselle määrälle potentiaalisia asiakkaita.

Tee näin: Laita optimoitu kohdistus päälle, niin voit tavoittaa saumattomasti uusia ja osuvia yleisöjä, jotka todennäköisimmin konvertoituvat mainontatavoitteidesi mukaisesti. Voit myös poistaa ja muokata yleisökohdistusvalintoja.

3. Valitsemasi hintatarjousasetukset ja muut asetukset estävät budjettisi tehokkaan hyödyntämisen

Voit saada toimintatarkastusten perusteella esimerkiksi seuraavanlaisia muistutuksia sellaisten hintatarjousten ja yleisökohdistusten valitsemisesta, jotka auttavat hyödyntämään budjetin paremmin:

Kuvassa näkyy toimintatarkastukseen perustuva suositus, jossa neuvotaan käyttämään optimoitua kohdistusta Google Adsissa, jotta budjetti voidaan hyödyntää tehokkaasti.
Kuvassa näkyy toimintatarkastukseen perustuva suositus, jossa neuvotaan korottamaan hintatarjousta Google Adsissa, jotta budjetti voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Tee näin: Nosta hintatarjousta, jotta voit hyödyntää budjettisi paremmin (ilmoituksessa kerrotaan suositeltava hintatarjoussumma). Laita lisäksi optimoitu kohdistus päälle, niin voit tavoittaa saumattomasti uusia ja relevantteja yleisöjä, jotka todennäköisimmin konvertoituvat mainontatavoitteidesi mukaisesti. Saatat nähdä myös ehdotuksen nykyisen hintatarjousstrategiasi vaihtamisesta konversiomäärän maksimoivaan hintatarjousstrategiaan.

Kampanjaennusteet

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Kampanjaennusteet sisältävät tulosennusteita, jotka perustuvat kampanjan luomisen yhteydessä valitsemiisi kohdistusasetuksiin, budjettiin, hintatarjouksiin ja muihin asetuksiin. Ennusteet näkyvät oikeassa reunassa olevassa sarakkeessa ja päivittyvät sitä mukaa kun kampanjan luominen etenee.

Arvioiden tulisi kuvastaa mainontatavoitteitasi. Jos näin ei ole, harkitse kampanjan kohdistuksen, budjetin, hintatarjousten ja muiden asetusten päivittämistä, jotta kampanja vastaa mahdollisimman hyvin tavoitteitasi.

Kampanjan tarkistus

Tarkistussivulla voit tarkistaa kaikki valitsemasi asetukset.

Voit myös ratkaista sivulla mahdollisia ongelmia. Aloita klikkaamalla Korjaa.

Huom. Jos saat ilmoituksen ongelmasta, joka estää kampanjan julkaisemisen, voit julkaista kampanjasi vasta, kun ongelma on ratkaistu.

Kampanjaluonnokset

Luonnostilassa olevat kampanjat tallentuvat luonnoksina. Voit julkaista kampanjaluonnoksen ja aloittaa mainonnan milloin tahansa, kunhan kampanja-asetusten mahdolliset ongelmat on ratkaistu.

Kun luot uutta kampanjaa, voit joko valita luonnoksen tai aloittaa alusta.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Adsiin.
  2. Klikkaa Yleiskatsaus-näkymästä Uusi kampanja ‑painiketta.
  3. Valitse Jatka kampanjaluonnoksen muokkaamista.
  4. Klikkaa luonnosvalikosta luonnosta, jota haluat muokata tai jonka haluat julkaista.

Katso, mitä muut käyttäjät sanovat uusista ominaisuuksista

Osallistu keskusteluun Google Ads ‑yhteisössä