Definisjon av elementgrupper

En visuell fremstilling av brukergrensesnittet for Innholdselementgrupper. Elementene i dette bildet består av en rekke biler.

En elementgruppe er et sett med markedsføringsinnhold som settes sammen til en annonse som er egnet i kanalen der den vises. Vi anbefaler at du organiserer elementgrupper slik du organiserer annonsegruppene – med et felles tema. Du kan for eksempel prøve å dele inn elementgruppene etter de ulike produkt- eller tjenestetypene du tilbyr.

Du kan opprette én elementgruppe når du oppretter en kampanje, og legge til flere elementgrupper i kampanjer du allerede har opprettet. Google AI syr automatisk sammen elementene i en elementgruppe til annonser i de ulike annonseformatene som passer til målet ditt, og viser reklamene som er mest relevante for kampanjen. Jo flere elementer du oppgir, desto flere annonseformater kan brukes i kampanjen, og desto mer beholdning kan annonsene vises i.

Finn ut mer om hvordan elementgrupper fungerer.

Merk: Hvis utvidelse av endelige nettadresser er slått på, kan Google erstatte den endelige nettadressen med en mer relevant landingsside basert på brukerens søk og generere en dynamisk overskrift og beskrivelse samt andre elementer som samsvarer med innholdet på landingssiden. Finn ut mer om elementer som er opprettet automatisk.

Linker til relatert innhold