Elementtiryhmien määritelmä

Visuaalinen esitys sisältöryhmien käyttöliittymästä. Tässä kuvassa olevat sisällöt ovat erilaisia autoja.

Elementtiryhmä on mainosaineistojoukko, jota käytetään mainoksen luomiseen sen mukaan, missä kanavassa mainos näkyy. Paras käytäntö on järjestää elementtiryhmät mainosryhmien tapaan eli teemoittain. Voit esimerkiksi erotella elementtiryhmät eri tuotteiden tai palvelutyyppien mukaan.

Voit luoda yhden elementtiryhmän kampanjaa luodessasi ja lisätä uusia ryhmiä aiemmin luotuihin kampanjoihin. Google AI käyttää elementtiryhmän elementtejä kaikissa mainosmuodoissa, jotka sopivat tavoitteeseesi, ja näyttää kampanjasi kannalta osuvimman mainosaineiston. Mitä enemmän elementtejä lisäät, sitä enemmän mainosmuotoja järjestelmä voi luoda ja sitä useammissa mainosinventaareissa mainoksesi voi näkyä.

Lue lisää siitä, miten mainosryhmät toimivat.

Huom. Jos lopullisen URL-osoitteen laajennus on päällä, Google voi korvata lopullisen URL-osoitteen osuvammalla laskeutumissivulla käyttäjän hakulausekkeen perusteella ja luoda dynaamisen otsikon, kuvauksen ja lisäelementtejä, jotka vastaavat laskeutumissivun sisältöä. Lue lisää automaattisesti luoduista elementeistä.