Få hjälp med Google for Education

Välkommen till hjälpen för Google Workspace for Education, där du kan läsa om tillgängliga utbildningsverktyg och få tillgång till supportresurser.

Classroom

Med Classroom får elever och lärare hjälp att ordna sina uppgifter, främja samarbete och kommunicera bättre.

Hjälpcenter för Classroom

Du hittar detaljerade anvisningar för alla funktioner i Classroom i hjälpcentret för Classroom.

Hjälpforum för Classroom

Ställ frågor och få svar från andra Classroom-användare i hjälpforumet för Classroom.

Rekommenderad läsning

Google Meet

Med Meet kan lärare skapa klassvideomöten för att hålla kontakt med eleverna vid distansundervisning.

Hjälpcenter för Google Meet

Hitta stegvisa anvisningar om hur du använder Meet i hjälpcentret för Google Meet.

Hjälpforum för Google Meet

Ställ frågor och få svar från andra Meet-användare i hjälpforumet för Google Meet.

Rekommenderad läsning

Formulär

Skapa enkäter, mät elevernas framsteg, administrera quiz och mycket annat.

Hjälpcenter för Google Formulär

Du hittar anvisningar om hur du använder Formulär i hjälpcentret för Google Formulär.

Hjälpforum för Google Formulär

Ställ frågor och få svar från andra Formulär-användare i hjälpforumet för Google Formulär.

Andra produkter från Google för pedagoger

Stegvisa anvisningar om hur du använder en produkt finns i hjälpcentret för produkten. Om du vill ställa frågor, få svar och delta i konversationer med andra användare besöker du hjälpforumet för produkten.

Dokument, Kalkylark och Presentationer

Skriv, dela, presentera och samla innehåll med dessa kraftfulla samarbetsverktyg.

Uppgifter

Hantera elevarbeten i Google Workspace for Education vid sidan av eller på lärplattformen.

Drive

Lagra dina filer på ett säkert sätt och öppna eller redigera dem från valfri enhet.

Chrome

Översätt webbsidor, byt användarprofiler och installera specifika verktyg för Classroom.

Chromebook

Konfigurera en privat Chromebook med antingen ett skolkonto eller ett föräldrakontrollerat konto.

Se alla produkter som ingår med Google Workspace for Education.

Fler resurser för utbildning och konfigurering

Utforska utbildningen för lärare och andra resurser