Profiilin siirtäminen organisaation tilille

Kun kolmannen osapuolen yritys omistaa yritysprofiileja henkilökohtaisella tilillä, yritys voi siirtää kyseiset profiilit organisaation tilille. Lue lisää näiden tilien hallinnoinnista.

Yhden sijainnin siirtäminen

1. Pyydä organisaation tililtä pääsyä profiiliin, jonka haluat siirtää. Katso, miten voit pyytää pääsyoikeutta.
  2. Valitse profiilille ryhmä. Lue lisää sijaintiryhmistä.
  3. Kirjaudu henkilökohtaiselle tilillesi ja hyväksy kutsu. Katso, miten voit hyväksyä kutsun.

Useiden sijaintien siirtäminen

1. Siirrä kaikki profiilit yhteen ryhmään henkilökohtaisella tililläsi. Katso, miten voit vaihtaa ryhmää. Jos et omista profiilia, pyydä ensin sen pääsyoikeutta. Katso, miten voit pyytää pääsyoikeutta.
  2. Lisää organisaatiosi ryhmän omistajaksi henkilökohtaisella tililläsi. Katso, miten voit lisätä omistajia.
  3. Lisää 10-numeroinen organisaation tunnus. Katso, mistä löydät tunnuksen.
  4. Kirjaudu organisaatiosi tilille ja hyväksy kutsu. Katso, miten voit hyväksyä kutsun.

Vinkkejä:

• Kun olet siirtänyt profiilin, voit poistaa sen henkilökohtaiselta tililtäsi. Katso, miten voit poistaa profiileja tililtä.
  • Jos haluat lisätä henkilökohtaisen tilisi organisaatioon, poista tai siirrä kaikki henkilökohtaisen tilisi omistamat profiilit.