Useiden yritysten lataaminen kerralla

Voit ladata profiilit laskentataulukkona, päivittää dataa haluamassasi taulukkolaskentatyökalussa ja ladata datan takaisin Yritysprofiiliin tehtyäsi muokkaukset.

Näin voit ladata profiilit laskentataulukkoon:

1. Kirjaudu Yritysprofiiliin.
  2. Valitse ladattavat profiilit. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Toiminnot.
  3. Klikkaa Lataa-osiosta Yritykset.
  4. Voit halutessasi sisällyttää lataukseen Google-päivitysten tiedot ja kuvat.
    • Jos haluat sisällyttää Google-päivitykset, valitse Sisällytä Google-päivitykset ‑kohdan viereinen valintaruutu.
      Huom. Lue lisää Google-päivityksistä.
    • Jos haluat sisällyttää kuvat, valitse Sisällytä kuvat ‑kohdan viereinen valintaruutu.
  5. Valitse ladattavan tiedoston tyyppi.
  6. Klikkaa Lataa.

Laskentataulukon arvot

Lataamasi laskentataulukko sisältää kaikkien ladattujen profiilien datan sekä seuraavat tiedot:

• Virheet: Tästä näet kentät, joissa on virheellistä, puutteellista tai ristiriitaista dataa. Näet tämän sarakkeen vain, jos vähintään yhdessä lataamassasi profiilissa on virhe. Lue miten voit korjata virheitä.
  • Google-päivitykset: Tästä näet kenttäryhmät, joihin Google on tehnyt päivityksiä, esimerkiksi Osoite tai Puhelinnumerot. Näet tämän sarakkeen vain, jos Google on tehnyt päivityksen vähintään yhteen lataamaasi toimipisteeseen. Lue lisää Google-päivityksistä.
  • [PÄIVITETTY]: Tästä näet Googlen päivittämät tiedot itse lisäämiesi tietojen vieressä. Jos esimerkiksi Google on päivittänyt yrityksesi sunnuntain aukioloaikoja, näet sarakkeen, jonka otsikko on "[PÄIVITETTY] Sunnuntain aukioloajat" ja joka sisältää Googlen päivittämät aukioloajat. Sen vieressä on sarake, jonka otsikkona on "Sunnuntain aukioloajat" ja joka sisältää ilmoittamasi aukioloajat. Tyhjä solu merkitsee sitä, että kyseiseen kenttään ei ole tullut päivityksiä. Näet tämän sarakkeen vain, jos laskentataulukkoa ladatessasi valitsit kohdan Sisällytä Google-päivitykset.
  • [POISTETTU]: Tämä ilmaisee, että lisäämäsi tiedot on poistettu Google-päivityksen myötä. Jos esimerkiksi olet ilmoittanut, että yrityksesi on auki tiistaisin klo 9–14, ja Google saa selville, että yrityksesi on tiistaisin suljettu, näet "[PÄIVITETTY] Tiistain aukioloajat" ‑sarakkeen solussa arvon [POISTETTU]. Näet tämän arvon vain, jos olet valinnut "Sisällytä Google-päivitykset" laskentataulukon lataamisen yhteydessä.

Huom. Latauspainike ei välttämättä toimi kaikilla selaimilla. Lue lisää selaimien yhteensopivuudesta.