Yritysprofiilin kopioiden yhdistäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu yrityksille, jotka näkyvät Google Mapsissa kaksi kertaa. Jos profiilisi ei näy, koska se on merkitty toisen profiilin kopioksi, siirry artikkeliin Kopioiksi merkityt profiilit.

Profiilien yhdistämisen ehdot

Jos haluat yhdistää kaksi Yritysprofiilia, sinun on oltava sijainnissa toimivan yrityksen edustaja. Lue lisää kelpoisuusvaatimuksista.

Muokkauksen ehdottaminen tai toisen profiilin poistaminen

Tärkeää: Kun yrityksesi muuttaa, älä luo uutta Yritysprofiilia. Lue ohjeet yrityksen osoitteen lisäämiseen tai muokkaamiseen.

Kopiosta ilmoittaminen (yhdistämisen ehdottaminen)

Jos haluat päivittää paikan tietoja, voit ehdottaa muokkausta.

Ehdotus tarkastetaan. Jos muokkaus hyväksytään, profiilien arvostelut yhdistetään mutta niihin lisätyt vastaukset saattavat hävitä. Yhdistäminen onnistuu vain, jos yritykset ovat samat ja niillä on samat tiedot.

Yrityksen merkitseminen ei olemassa olevaksi (poistamisen ehdottaminen)

Jos yritystä ei ole olemassa ja haluat poistaa sen sivun Google Mapsista, voit merkitä paikan ei olemassa olevaksi. Pyyntö tarkastetaan. Jos muutos hyväksytään, yrityssivu sekä siihen liittyvät arvostelut, kuvat ja postaukset poistetaan Mapsista.

Profiilin poistaminen tililtä

Jos sama yritys näkyy tililläsi ja Mapsissa kaksi kertaa, voit poistaa toisen profiilin tiliasetuksista. Tällöin menetät kuitenkin siihen liittyvät arvostelut, kuvat ja postaukset. Voit välttää tämän ehdottamalla sen sijaan muokkausta.

Vinkki: Jos muokkaat yrityksen osoitetta, arvostelut yhdistetään yleensä automaattisesti uuteen osoitteeseen. Lue, miten voit siirtää arvostelut Yritysprofiilista toiseen.

Yritysprofiilit voidaan yhdistää esimerkiksi näissä tilanteissa:

• Kauneushoitola näkyy Google Mapsissa sekä kampaamona että kulmahoitolana.
    Vinkki: Jos tarjoat useita palveluja, lisää tai muokkaa niitä. Älä lisää erillistä yrityssivua.
  • Yritysprofiili näkyy Google Mapsissa kaksi kertaa (profiileissa on sama yrityksen nimi, sijainti, puhelinnumero ja osoite).

Yritysprofiileja ei voida yhdistää esimerkiksi näissä tilanteissa:

• Kahdella erillisellä, ostoskeskuksessa toimivalla kaupalla on eri nimet ja selvästi erilaiset kyltit.
  • Yrityksen nimi on muuttunut merkittävästi. Lue lisää uudelleenbrändäysohjeista.

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä tukeen?

Ota yhteyttä tukeen, jos

• olet ilmoittanut kopiosta ehdottamalla muokkausta etkä ole saanut vastausta 72 tunnin kuluessa
  • olet luonut vahingossa uuden profiilin katuosoitteen päivittämisen sijaan.

Yhteydenoton jälkeen pyyntösi tarkastetaan. Profiilit yhdistetään tarvittaessa. Myös profiilien arvostelut yhdistetään, mutta niihin tulleet vastaukset saattavat hävitä.