Ofte stillede spørgsmål om annoncørverificeringsprogrammet og annonceerklæringer

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Om annoncørverificeringsprogrammet

Hvad er annoncørverificeringsprogrammet?

Annoncørverificeringsprogrammet er Googles verificeringsprogram, der samler identitetsverificering af annoncører og verificering af virksomhedsdrift under ét for at give annoncørerne en enklere og endnu bedre oplevelse. Programmet består af en række trin, som annoncører skal følge og gennemføre. I henhold til dette program vil annoncører blive bedt om at angive grundlæggende oplysninger om deres virksomhed og identitet.

Hvordan adskiller annoncørverificeringsprogrammet sig fra identitetsverificering og verificering af virksomhedsdrift?

Annoncørverificeringsprogrammet samler identitetsverificering og verificering af virksomhedsdrift under ét. Du skal stadig gennemføre identitetsverificering og verificering af virksomhedsdrift (hvis det er relevant) som en del af verificeringsprocessen.

Forskellene omfatter en ny sektion med navnet "Om din virksomhed", ændrede verificeringsfrister, ensrettede håndhævelsesrelaterede tiltag, kombinerede annoncørvalgkriterier, gennemsigtighed og erklæringer samt en endnu bedre brugeroplevelse. Du kan læse mere herunder.

• En ny sektion – Om din virksomhed: I første trin af annoncørverificeringsprogrammet stiller Google annoncørerne et par grundlæggende spørgsmål om deres Google Ads-konto og deres virksomhed i en ny sektion med navnet "Om din virksomhed". Disse spørgsmål kan bl.a. omhandle annoncørens branche og faktureringsland samt oplysninger, der kan hjælpe Google med at forstå, om virksomheden er direkte eller indirekte udbyder (tredjepartsudbyder) af de produkter eller tjenester, der annonceres for på Google Ads-platformen. Annoncørerne har 30 dage til at sende deres svar. Hvis annoncørerne ikke sender deres svar inden for 30 dage, sættes deres konto på pause.
  • Verificeringstidsfrister: Svarene på spørgsmålene i sektionen "Om din virksomhed" afgør, hvilke krav der er til verificering, og de bruges til at guide annoncørerne til de næste trin i den yderligere verificering, som kan omfatte verificering af identitet, virksomhedsdrift eller begge dele (se sektionen "Opdateringer af udvalgskriterier vedrørende annoncører" nedenfor). Annoncørerne skal opfylde disse yderligere verificeringskrav efter senest 30 dage. Hvis du ikke opfylder verificeringskravene inden for det angivne tidsrum, sættes kontoen på pause.
    • Vedrørende identitetsverificering af annoncører: Annoncørerne havde tidligere 30 dage til at igangsætte verificeringen og derefter yderligere 30 dage til at opfylde kravene til identitetsverificering.
    • Vedrørende verificering af virksomhedsdrift: Annoncørerne havde tidligere 21 dage til at opfylde kravene til verificering af virksomhedsdrift, og de blev desuden underrettet, 7 dage inden kontoen blev suspenderet.
    • Vedrørende det samlede annoncørverificeringsprogram: Annoncørerne har nu 30 dage til at besvare spørgsmålene i sektionen "Om din virksomhed" og yderligere 30 dage til at opfylde alle øvrige krav til verificering, hvilket kan omfatte verificering af deres identitet, deres virksomhedsdrift eller begge dele.
  • Håndhævelsesrelaterede tiltag: For at gøre administrationen så let som muligt og tilbyde en ensartet oplevelse for alle vores annoncører ensarter vi de håndhævelsesrelaterede tiltag for alle verificeringskrav i forbindelse med annoncørverificeringsprogrammet. Som følge heraf sættes annoncørens konto på pause i stedet for at blive suspenderet, hvis den pågældende annoncør ikke opfylder kravene til verificering af virksomhedsdrift (hvis dette er påkrævet). I nogle tilfælde kan Google Ads-konti blive sat på pause med det samme, når programmet til verificering af virksomhedsdrift igangsættes. Dette betyder, at annoncørernes konti ikke lukkes, men at der først kan vises annoncer, når de opfylder programmets krav. For at kunne køre annoncer igen skal annoncørerne opnå verificering. Dette opnås ved at besvare undersøgelsen og indsende relevant dokumentation (hvis dette er påkrævet).
  • Opdateringer af udvalgskriterier vedrørende annoncører: Som et led i annoncørverificeringsprogrammet kombinerer vi udvalgskriterierne vedrørende annoncører for de nuværende programmer til identitetsverificering af annoncører og verificering af virksomhedsdrift for at give en mere ensartet oplevelse. Dette omfatter yderligere kriterier, som tilbyder vores brugere ekstra beskyttelse, og en tydeliggørelse af de tilfælde, hvor annoncørernes konti kan blive sat på pause med det samme. Du kan læse mere her.
  • Gennemsigtighed og erklæringer: Som det også er tilfældet i den aktuelle identitetsverificeringsproces, skal annoncørerne som en del af trinnene til identitetsverificering og/eller verificering af virksomhedsdrift indsende deres juridiske virksomhedsnavn eller deres personlige navn sammen med understøttende dokumentation til annoncørverificeringsprogrammet. Ud fra de oplysninger, som annoncørerne angiver, viser Google annoncørens navn og lokation via en annonceerklæring. Få flere oplysninger om annonceerklæringer. Som et led i Googles vedvarende bestræbelser på at sikre gennemsigtighed gør vi også oplysninger om dine Google Ads-konti og -annoncekampagner offentligt tilgængelige.
  • Bedre brugeroplevelse: Annoncørerne kan igangsætte verificeringen, overvåge statussen herpå og se årsager til, at den mislykkes (hvis dette er relevant) på en ny brugerflade på fanen "Værktøjer og indstillinger" → "Fakturering" → "Annoncørverificering" → "Fakturerings- og betalingsindstillinger" på din Google Ads-konto. Du kan få adgang til denne brugerflade via meddelelser og notifikationer i produktet.

Hvorfor verificerer Google annoncørernes identitet?

Vores mål er at øge tilliden til annonceøkosystemet ved at give brugerne flere oplysninger om annoncørerne. Via annoncørverificering kan vi verificere vores annoncørers virksomhed, navn og lokation. Dette er en del af vores løbende indsats for at øge gennemsigtigheden og give brugerne mulighed for at vælge og styre, hvad de ser.

Hvem skal gennemføre annoncørverificeringsprogrammet?

De annoncører, der skal gennemføre annoncørverificeringen, får besked om det via mail og via en notifikation på kontoen. Annoncører kan blive udvalgt til at gennemføre verificering ud fra disse kriterier.

Hvor lang tid tager det at gennemføre annoncørverificeringsprogrammet?

Annoncørerne har 30 dage til at sende deres svar via sektionen "Om din virksomhed". Hvis annoncørerne ikke sender deres svar inden for 30 dage, sættes deres konto på pause.

Svarene fra spørgeundersøgelsen i sektionen med navnet "Om din virksomhed" afgør, hvilke krav der er til verificering, og de bruges til at guide annoncørerne til de næste trin i den yderligere verificering, som kan omfatte verificering af identitet, virksomhedsdrift eller begge dele. Annoncørerne skal opfylde disse yderligere verificeringskrav efter senest yderligere 30 dage. Hvis du ikke gennemfører verificeringen eller opfylder verificeringskravene inden for det angivne tidsrum, sættes kontoen på pause.

Annoncørerne har altså nu 30 dage til at besvare spørgsmålene i sektionen "Om din virksomhed" og yderligere 30 dage til at opfylde alle øvrige krav til verificering, hvilket kan omfatte verificering af deres identitet, deres virksomhedsdrift eller begge dele.

Hvordan gennemfører jeg annoncørverificeringsprogrammet?

Du skal kun gennemføre annoncørverificeringsprogrammet, hvis Google sender dig en mail og en notifikation på din konto. I første trin af annoncørverificeringsprogrammet stiller Google annoncørerne et par grundlæggende spørgsmål om deres Google Ads-konto og deres virksomhed i en ny sektion med navnet "Om din virksomhed". Disse spørgsmål hjælper os med at få en bedre forståelse af din virksomhed. Her er nogle eksempler på spørgsmål, som annoncører kan blive bedt om at besvare:

• Om din virksomhed er en reklamebureau
  • Hvem der betaler for deres annoncer
  • Om de annoncerer for deres egne eller andres produkter/tjenester
  • Deres branche (eller brancher)

Den person, der er ansvarlig for at gennemføre denne sektion, skal være en Google Ads-kontoadministrator, der har godt kendskab til virksomhedsdriften og annonceringspraksis for Google Ads-kontoen.

Annoncørerne skal sende deres svar inden for 30 dage. Ellers sættes deres konti på pause. Få flere oplysninger om konti, der sættes på pause.

Svarene fra spørgeundersøgelsen i sektionen med navnet "Om din virksomhed" afgør, hvilke krav der er til verificering, og de bruges til at guide annoncørerne til de næste trin i den yderligere verificering, som kan omfatte verificering af identitet (identitetsverificering af annoncører), deres virksomhedsdrift (verificering af virksomhedsdrift) eller begge dele.

Følg vejledningen i mailen og notifikationen på kontoen.

Kan jeg vælge ikke at gennemføre identitetsverificeringen af annoncører?

Hvis du har modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at verificere din identitet, skal du gennemføre programmet til identitetsverificering af annoncører. Hvis du ikke starter programmet inden for 30 dage, sættes din konto på pause.

Skal jeg stadig gennemføre annoncørverificeringsprogrammet, hvis jeg er blevet verificeret via identitetsverificering eller verificering af virksomhedsdrift?

Du skal kun gennemføre annoncørverificeringsprogrammet, hvis Google sender dig en mail og en notifikation på din konto. Google forbeholder sig retten til at verificere din identitet eller din virksomhedsdrift igen. Du kan f.eks blive bedt om at verificere din identitet eller virksomhedsdrift igen, hvis der sker væsentlige ændringer på din Google Ads-konto.

Skal jeg starte verificeringen forfra, hvis jeg i øjeblikket gennemgår identitetsverificering eller verificering af virksomhedsdrift?

Verificeringen skal kun startes forfra, hvis du bliver bedt om det. Gennemfør derfor eventuelle ikke-gennemførte verificeringstrin som identificeret på din konto. Din konto sættes på pause, hvis verificeringen ikke gennemføres.

Min konto er blevet udvalgt til at deltage i annoncørverificeringsprogrammet, og mine annoncer kører ikke – hvad skal jeg gøre?

Hvis ikke du besvarede spørgsmålene i sektionen "Om din virksomhed" i løbet af perioden på 30 dage, sættes din konto på pause, når der er gået 30 dage. Når du har besvaret spørgsmålene i sektionen "Om din virksomhed", får du 30 dage mere til at gennemføre de påkrævede verificeringer, som kan omfatte identitetsverificering, verificering af virksomhedsdrift eller begge dele. Hvis du ikke opfylder ét eller flere af verificeringskravene inden for det angivne tidsrum, sættes kontoen på pause. Du får vist en notifikation på kontoen, når tidsfristen for verificering udløber. Du kan til enhver tid igangsætte eller fortsætte verificeringsprocessen. Når du har fuldført annoncørverificeringen, vises der igen annoncer på din konto. Følg vejledningen i de notifikationer, du modtager, for at gennemføre verificeringen.

I nogle tilfælde kan din konto blive sat på pause med det samme, når annoncørverificeringsprogrammet igangsættes. Det betyder, at dine annoncer ikke kan blive vist, før du har gennemført programmet. Du kan få flere oplysninger om årsagerne til, at en konto bliver sat på pause med det samme, her.

Hvordan kan jeg se min verificeringsstatus?

Du kan tjekke din verificeringsstatus direkte på din Google Ads-konto under "Værktøjer og indstillinger" --> "Fakturering" --> "Annoncørverificering". Når du har indsendt dokumentationsmateriale, skal du regne med, at der går 5-7 hverdage, inden verificeringsstatussen opdateres på din konto. Du får desuden en mailnotifikation, hvori det er angivet, om verificeringsprocessen er fuldført, eller om der er behov for flere oplysninger.

Jeg har modtaget en notifikation om, at verificeringsteamet har behov for flere oplysninger. Hvad skal jeg gøre?

Gennemgå oplysningerne i mailen omhyggeligt. Sørg for at indsende alle påkrævede dokumenter eller løse det problem, der er angivet i mailen, og indsend derefter alt påkrævet dokumentationsmateriale igen i henhold til vejledningen under "Indstillinger" --> "Fakturering" --> "Annoncørverificering" på din Google Ads-konto.

Jeg har fuldført processen til identitetsverificering. Skal jeg gennemføre verificering af virksomhedsdrift for at opfylde kravene i annoncørverificeringsprogrammet?

Hvis du allerede har gennemført identitetsverificeringen, behøver du ikke at gennemføre verificering af virksomhedsdrift, medmindre Google anmoder dig om det.

BEMÆRK! Hvis du allerede er blevet verificeret til at køre valgannoncer, skal du muligvis stadig gennemføre verificering af virksomhedsdrift, hvis Google anmoder dig om det.

Hvordan kan jeg køre valgannoncer?

Hvis du vil køre valgannoncer, skal du i visse lande også gennemføre valgannonceverificering.

Om identitetsverificering

Hvad er identitetsverificering?

Identitetsverificering bruges til at navnet på vores annoncører og deres lokation. Den er nu en del af det samlede annoncørverificeringsprogram.

Hvad skal jeg indsende til identitetsverificeringen?

Processen i forbindelse med identitetsverificeringen kan variere for de forskellige Google Ads-konti. Det afhænger af din kontostruktur, din faktureringskonfiguration, og om du annoncerer på vegne af en organisation eller enkeltperson. Klik her for at få flere oplysninger om de dokumenter, der skal indsendes.

Hvem er en "godkendt repræsentant"?

En godkendt administrator er administrator af:

• Google Ads-kontoen og/eller
  • Betalingsprofilen, der betaler for annoncerne

Hvis det er nødvendigt, bliver du bedt om at fremvise dokumentation for at fuldføre godkendelsen.

Jeg arbejder for et bureau – hvordan bliver jeg verificeret?

Verificeringstrinnene for bureauer afhænger af, hvem du annoncerer på vegne af (organisation eller enkeltperson), og om du verificerer dig selv eller din kunde. Du kan finde flere oplysninger her.

Kan jeg verificere alle mine Google Ads-konti på én gang?

En lille gruppe annoncører kan foretage identitetsverificering på én gang. Vi underretter annoncørerne direkte, hvis og når de kan bruge denne funktion. Du skal gennemføre identitetsverificeringen for hver enkelt Google Ads-konto separat som angivet i notifikationsmailen.

Om verificering af virksomhedsdrift

Hvad er verificering af virksomhedsdrift?

Som et led i annoncørverificeringsprogrammet beder vi muligvis annoncørerne om at verificere oplysninger om deres virksomhedsdrift (hvis det er relevant) sammen med underbyggende dokumentation, f.eks. forretningsmodel, oplysninger om virksomhedsregistrering, den type tjenester, der udbydes, forretningspraksisser og relationer med annoncerede brands, produkter eller tredjeparter, hvis det er relevant.

Annoncørerne har 30 dage til at fuldføre verificeringen af din virksomhedsdrift og alle øvrige påkrævede verificeringer (hvis det er relevant), når de påbegynder denne proces. I nogle tilfælde kan Google Ads-konti blive sat på pause med det samme, når programmet til verificering af virksomhedsdrift igangsættes. Det betyder, at dine annoncer ikke vil kunne vises, før du kan gennemføre programmet med et tilfredsstillende resultat. Få flere oplysninger om kontopause.

Skal jeg gennemføre verificering af virksomhedsdrift for at opfylde kravene i annoncørverificeringsprogrammet?

Ja. Hvis du bliver bedt om det, skal verificering af virksomhedsdrift gennemføres for at opfylde kravene i annoncørverificeringsprogrammet. Hvis ikke du gennemfører verificering af virksomhedsdrift, sættes din konto på pause, når tidsfristen udløber.

Hvilke krav skal opfyldes for at gennemføre verificering af virksomhedsdrift?

Efter gennemgang af de oplysninger, der er angivet i forbindelse med verificering af virksomhedsdrift, kan Google betragte forretningsmodellen, driften eller praksissen som uklar. Det kan skyldes flere årsager, herunder, men ikke begrænset til følgende:

• Inkonsistente eller unøjagtige oplysninger, som er angivet under verificeringsprogrammet
  • Udokumenterede relationer med tredjeparter eller annoncerede brands, hvor det er relevant
  • Manglende oplysninger eller uklarhed om slutleverandøren af de annoncerede produkter eller tjenester
  • Irrelevant, utilstrækkelig eller ugyldig dokumentation
  • Uoverensstemmelse med hensyn til det navn, du har angivet, og navnet i dit id udstedt af en offentlig myndighed eller uoverensstemmelse med hensyn til det organisationsnavn, du har angivet, og organisationens juridiske navn i de virksomhedsdokumenter, du har anført

En hvilken som helst af ovenstående overtrædelser medfører, at du ikke kan opfylde kravene i verificeringsprogrammet.

Om annonceerklæringer og annoncørsider

Hvad er annonceerklæringer?

Annonceerklæringer giver brugeren flere oplysninger om annoncøren, inklusive navn og lokation.

Hvorfor tilføjer Google nye annonceerklæringer?

Som en del af Googles løbende indsats for at øge gennemsigtigheden for brugerne og fastholde tilliden til de annoncer, vi viser, vil vi gøre flere oplysninger om vores annoncører tilgængelige for brugerne. Du kan finde flere oplysninger her.

Hvor får Google oplysningerne til annonceerklæringerne fra?

En annoncørs juridiske navn og lokation hentes fra de verificeringsdokumenter, som personen, organisationen eller repræsentanten for organisationen indsender, og oplysningerne gennemgås af Google via annoncørverificeringsprogrammet. Hvis en annoncør ikke gennemfører verificeringsprocessen, stopper Google med at vise annoncørens annoncer.

Hvilke oplysninger angiver Google i erklæringerne?

For de annoncører, der har gennemført annoncørverificeringen, vises annoncørens navn og lokation i annonceerklæringerne. For de annoncører, der er bosiddende et sted, hvor vi i øjeblikket ikke understøtter verificering, er det udelukkende annoncørens lokation, der vises i erklæringerne.

Som et led i Googles vedvarende bestræbelser på at sikre gennemsigtighed kan vi gøre oplysninger om dine Google Ads-konti og -annoncekampagner offentligt tilgængelige. Disse oplysninger omfatter følgende:

• Ændringshistorik for annoncørnavn
  • Annoncematerialer
  • Datoer og steder for visning af annoncer
  • Annoncer, der er blevet fjernet, eller konti, der er blevet suspenderet på grund af juridiske årsager eller overtrædelse af vores politikker
  • Virksomhedens kontaktoplysninger

Videregiver Google andre oplysninger?

Som et led i Googles vedvarende bestræbelser på at sikre gennemsigtighed kan vi gøre oplysninger om dine Google Ads- eller display- og Video 360-konti og annoncekampagner offentligt tilgængelige i vores politik vedrørende annoncøridentitet.

Hvem ser annonceerklæringerne, og hvor kan jeg finde dem?

Brugerne kan se oplysningerne, når de klikker på "Hvorfor denne annonce?". Se, hvordan de vises i de forskellige annonceformater, her

Vises erklæringerne i alle de annoncer, jeg kører?

Hvis du har gennemført annoncørverificeringen eller indsendt yderligere oplysninger om din identitet (se ovenfor), er alle annoncer på din konto kvalificerede til at indeholde erklæringer. Du kan finde flere oplysninger her

Ændrer annonceerklæringer mine annoncers udseende?

Nej, dine annoncer ser ud, som de plejer. Du kan finde flere oplysninger her.

Påvirker annonceerklæringerne, hvordan mine annoncer vises?

Nej, erklæringer påvirker ikke annoncevisningen.

Hvordan kan jeg ændre navnet eller lokationen i annonceerklæringerne?

Det navn og den lokation, der vises i annonceerklæringerne, er dem, der verificeres som en del af programmet til annoncørverificering. Kontakt Google Ads Support, hvis navnet eller lokationen er blevet ændret.

Hvad er annoncørsider?

Fra annonceerklæringen kan en bruger klikke på "Se flere annoncer fra denne annoncør", hvilket vil føre brugeren direkte til annoncørsiden, hvor vedkommende kan se alle de godkendte annoncer, der er kørt af den pågældende annoncør i løbet af de seneste 30 dage. Dette giver brugerne mulighed for at få flere oplysninger om en annoncør og nemmere adgang til at rapportere en annonce, hvis de mener, at den er i strid med vores politikker. Annoncøroplysningerne på siden er de oplysninger, som annoncøren har angivet under annoncørverificeringen.

Hvem kan se mine annoncer på annoncørsiden?

Enhver bruger, der klikker på linket "Se flere annoncer fra denne annoncør" på annonceerklæringssiden, får vist dine annoncer på annoncørsiden. Deklarerede mindreårige (mindreårig defineret efter den region, hvor brugeren bor) og alle brugere, der er logget ud, kan ikke se annoncer med aldersbegrænset indhold. Brugere kan også kun se annoncer, som de ville være blevet vist baseret på deres lokation.

Kan jeg vælge ikke at have en annoncørside?

Nej, det er ikke muligt at fravælge dette, fordi det er en del af vores annoncepolitik. Det er vores intention at øge tilliden til Google ved at give større gennemsigtighed mellem forbrugere og annoncører, og derfor skal alle verificerede annoncører have en annoncørside.