Krav til skjema for potensielle salg

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Med skjemaer for potensielle salg kan kundene dine vise interesse for en annonse ved å fylle ut et kontaktskjema. Skjemaer for potensielle salg, inkludert tekst og bilder fra annonsører, er underlagt de vanlige Google Ads-retningslinjene. For å sikre at kundene får en best mulig opplevelse når de oppgir informasjonen sin, bør du se tilleggskravene nedenfor.

Krav

For å bruke skjemaelementer for potensielle salg må følgende være på plass:

• Kontoen har overholdt retningslinjene våre over tid.
  • Du har en Google Ads-konto i en kvalifisert vertikal eller undervertikal. Du kan ikke bruke skjemaer for potensielle salg i sensitive vertikaler eller undervertikaler (f.eks. seksuelt innhold).
  • Du må ha utarbeidet personvernregler for bedriften din. Når du oppretter et skjemaelement for potensielle salg i Google Ads, må du oppgi en link til personvernreglene dine. Personvernreglene vises nederst i skjemaet for potensielle salg.

Og hvis du legger til et skjemaelement for potensielle salg i video- eller bannerkampanjer, eller hvis du oppretter en søkekampanje der annonsens overskrift åpner et skjema for potensielle salg direkte, kreves følgende i tillegg:

• Du må ha et totalt forbruk på over USD 50 000 i Google Ads-kontoen din. For annonsører som bruker andre valutaer, konverteres forbruksbeløpet til USD basert på den gjennomsnittlige månedlige kursen for den aktuelle valutaen.
  • Anerkjente annonsører som bruker mer enn USD 1000 per konto (eller mer enn USD 15 000 totalt i alle kontoer), kan også være kvalifiserte for å bruke disse formatene under forutsetning av at kontoene har god anseelse og godkjent status. Annonsørene må fullføre programmet for annonsørbekreftelse. Finn ut mer om bekreftelse.

Krav til bilder i skjemaer for potensielle salg

Alle bilder som brukes i annonsering, må oppfylle visse kvalitetsstandarder. Bildelayouten må være i tråd med Google Ads-standardene, og bildet kan ikke være uskarpt. Du finner mer informasjon under punktet om bildekvalitet i retningslinjene.

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til avslag

Følgende Google Ads-retningslinjer er spesielt relevante for skjemaer for potensielle salg, og brudd på disse retningslinjene er ofte årsaken til at annonser ikke godkjennes. Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.

Seksuelt innhold

Google begrenser seksuelt innhold i visse tilfeller for å sikre at annonsene er relevante og trygge for brukerne. Det kan ikke brukes skjemaer for potensielle salg i forbindelse med annonser for seksuelt innhold. Du finner mer informasjon i retningslinjene om seksuelt innhold.

Nettverk med samarbeidspartnere / aggregator for potensielle salg

Bare førstepartsannonsører eller tredjepartsbyråer som har et direkte og veletablert forhold til produktene og/eller tjenestene som tilbys, kan vise annonser med skjemaer for potensielle salg. Etter eget skjønn har vi avgjort at partnernettverk og bedrifter som driver med generering av potensielle salg, ikke tillates.

Innhold relatert til alkohol

Annonser for alkoholrelatert innhold er ikke tillatt for skjemaer for potensielle salg. Du finner mer informasjon i Google Ads-retningslinjene for alkoholrelatert innhold .

Gamblingrelatert innhold

Annonser for gamblingrelatert innhold er ikke tillatt for skjemaer for potensielle salg. Du finner mer informasjon i Google Ads-retningslinjene for gamblingrelatert innhold.

Helsetjenester og legemidler

Annonser for helserelatert innhold er ikke tillatt for skjemaer for potensielle salg. Du finner mer informasjon iGoogle Ads-retningslinjene for helsetjenester og legemidler.

Politisk innhold

Annonser for politisk innhold er ikke tillatt for skjemaer for potensielle salg. Du finner mer informasjon i Google Ads-retningslinjene for politisk innhold.

Uriktig bruk av personopplysninger

Det er strengt forbudt å bruke personopplysninger på en måte brukerne ikke har samtykket i. Les gjennom retningslinjene for innsamling og bruk av data hvis du vil vite mer om hva du kan samle inn, og hvordan du skal håndtere personopplysninger. Vi krever også at alle annonsører overholder lokale juridiske krav.

Tilbud som ikke er tilgjengelige

Informasjonen i produktene eller tjenestene som det annonseres for, eller som blir forespurt av brukeren, skal være nøyaktig og tilgjengelig. Du finner mer informasjon i retningslinjene for tilbud som ikke er tilgjengelige.

Varemerker

Google kan fjerne annonser eller elementer, inkludert skjemaer for potensielle salg du oppretter, etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker på riktig måte i annonsetekst, elementer og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.