Om verificering for finansielle tjenester i Italien

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med de her anførte datoer skal man som annoncør være verificeret af Google for at være kvalificeret til at vise annoncer for finansielle tjenester i Italien. Som et led i verificeringsprocessen skal man som annoncør kunne dokumentere, at man er licenseret af den relevante tilsynsmyndighed med ansvar for finansielle tjenester i Italien eller fritaget fra disse krav. Den fuldstændige liste over relevante europæiske (heriblandt italienske) tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester kan ses her. Bemærk! Kravet om verificering for finansielle tjenester omfatter kategorier af finansielle tjenester, der muligvis ikke er underlagt disse tilsynsmyndigheders tilsyn.

Annoncører, som ikke promoverer finansielle tjenester, men målretter mod målgrupper, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester, skal verificeres af Google for at sikre sig, at deres kampagner ikke bliver berørt af dette krav.

Ansøgningen skal indsendes af en autoriseret repræsentant, dvs. en person, som administrerer dine Google Ads-konti og/eller de betalingsprofiler, der bruges til at betale for annoncerne. Det kan f.eks. være en repræsentant for et reklamebureau eller et datterselskab, som har fået tildelt Google Ads-id'et på vegne af din licenserede kunde eller overordnede virksomhed.

Kategorier af annoncører, som annoncerer for finansielle tjenester

Der er fem typer annoncører, som muligvis er underlagt kravet om verificering:

Autoriserede annoncører

Definition:

Eksempler (listen er ikke udtømmende): Annoncører, som annoncerer for bank-, kreditkort-, kredit-, lån- og forsikringsrelaterede tjenester

Godkendte tredjeparter

Definition:

• Annoncører, der tilbyder eller promoverer finansielle tjenester med tilladelse fra en autoriseret annoncør (som også betegnes en førstepartsannoncør), men ikke har fået direkte tilladelse fra en tilsynsmyndighed til at tilbyde finansielle tjenester.

Eksempler (listen er ikke udtømmende): Realkreditinstitutter, forhandlere og affiliatepartnere

Annoncører, som ikke tilbyder finansielle tjenester

Definition:

• Annoncører, som ikke promoverer finansielle tjenester, men har en god grund til at målrette mod brugere, som er interesserede i finansielle tjenester.

Eksempler (listen er ikke udtømmende): Uddannelsesprogrammer eller -institutioner, hvor der tilbydes information om økonomisk bistand

• Annoncører, der ikke promoverer finansielle tjenester som primært forretningsområde, men promoverer en mindre tillægsydelse med relation til finansielle tjenester fra en autoriseret annoncør.

Eksempler (listen er ikke udtømmende):

• Annoncører, som promoverer leasing, finansiering og forsikring af biler
  • Onlinerejsebureauer, hvor man promoverer rejseforsikring

Offentlige enheder

Definition: Tilsynsmyndigheder, som er ansvarlige for finansielle tjenester og har et .gov-domæne eller et tilsvarende domæne.

Bemærk! Repræsentanter for tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester og offentlige enheder eller mellemstatslige organisationer uden et .gov-domæne eller et tilsvarende domæne skal kontakte deres Google-kontomanager direkte med henblik på verificering.

Annoncører, som annoncerer for finansielle tjenester og er fritaget fra kravet om licens fra de relevante tilsynsmyndigheder

Definition:

• Annoncører, som promoverer finansielle tjenester, men er fritaget fra kravet om licens fra de relevante europæiske (heriblandt italienske) tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester.

Trinvis gennemgang af verificeringskravene

Du kan få flere oplysninger om specifikke verificeringsprocesser nedenfor. Der stilles krav om verificering i forbindelse med alle annonceformater og udvidelser.

Bemærk! Hvis du har en Authorized Buyers- og/eller en Display & Video 360-konto, som bruges i forbindelse med annoncering for finansielle tjenester, behøver du ikke fuldføre verificeringsprocessen på nuværende tidspunkt.

Ansøgningen skal indsendes af en autoriseret repræsentant.

Tilladelse til annoncering for finansielle tjenester i Italien

Trin 1: Udfyld denne formular for at påbegynde verificeringsprocessen hos vores eksterne overholdelsespartner, G2.

Bemærk! Der skal være fuldstændig overensstemmelse mellem de virksomhedsoplysninger, du angiver i forbindelse med denne verificeringsproces, og de virksomhedsoplysninger, der er registreret i de relevante europæiske (heriblandt italienske) registreringsdatabaser eller registre for finansielle tjenester.

Når du har fuldført trin 1, modtager du en unik kode, som du skal sende til Google i trin 3.

Trin 2: Når du har indsendt din ansøgning om tredjepartsverificering hos G2, bør du modtage en opdatering om din status med hensyn til Googles annoncørverificeringsprogram via mail. Følg vejledningen i denne mail. Annoncører, som allerede har fuldført Googles annoncørverificeringsprogram, behøver ikke gøre det igen.

Trin 3: Brug denne formular til at sende den unikke kode, du har modtaget fra G2, til Google.

Hvis du bliver verificeret efter at have fuldført denne fremgangsmåde, bliver der knyttet et certifikat til din Google Ads-konto. Du får besked om statussen for din anmodning via mail. Annoncører, som bliver verificeret efter at have fuldført fremgangsmåden, får tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester i Italien og til at vise annoncer for de brugere i Italien, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester.

Verificeringskrav for godkendte tredjeparter

Hvis du er godkendt tredjepartsannoncør, stilles der ikke krav om at påbegynde ansøgningsprocessen hos G2. Du skal i stedet sende en autoriseret annoncør en liste over dine domæner/websites og Google Ads-konti, hvorefter vedkommende indsender Google-ansøgningsformularen med henblik på at fuldføre verificeringsprocessen på dine vegne.

Når det er gjort, bliver du muligvis kontaktet af Google med henblik på påbegyndelse af processen til annoncørverificering, hvis du ikke allerede har fuldført dette verificeringsprogram. Bemærk! Denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Hvis du er autoriseret annoncør og allerede har fuldført processen til verificering for finansielle tjenester, kan du bruge denne Google-formular til at påbegynde verificeringsprocessen på vegne af en godkendt tredjepart. Du kan kun indestå for tredjeparter, hvis promoveringer af finansielle tjenester er godkendt af dig.

Bemærk! Du skal indsende denne formular igen, hver gang du vil tilføje eller fjerne en godkendt tredjepart, og hvis du vælger at trække din godkendelse af en tredjeparts promoveringer tilbage, skal du omgående oplyse os om det ved at indsende formularen igen.

Du skal indsende nedenstående oplysninger vedrørende godkendte tredjepartsannoncører, som annoncerer for finansielle tjenester og er tilknyttet din virksomhed.

• Kunde-id for Google Ads-kontoen
  • Navn på den autoriserede repræsentant, der ansøger om verificering
  • Dine virksomhedsoplysninger (navn, adresse og mailadresse)
  • Domæner/websites og Google Ads-konto-id'er for tredjepartsannoncører, som annoncerer for finansielle tjenester, og hvis annoncer er godkendt af dig
  • Garanti for, at du godkender de promoveringer af finansielle tjenester, som tredjeparten kører

Verificeringskrav for annoncører, som ikke tilbyder finansielle tjenester

Hvis du annoncerer for andet end finansielle tjenester, men har en god grund til at målrette mod brugere, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester, kan du bruge denne formular til at ansøge om verificering for finansielle tjenester med henblik på annoncering i Italien via vores partner, G2. Hvis du annoncerer for andet end finansielle tjenester og ikke promoverer finansielle tjenester som primært forretningsområde, men promoverer en mindre tillægsydelse med relation til finansielle tjenester fra en autoriseret annoncør (f.eks. hvis du repræsenterer et rejsebureau, hvor der tilbydes rejseforsikring), skal du beskrive de pågældende produkter eller tjenester.

Hvis den ansøgning, du har sendt til G2, godkendes, modtager du en unik kode, som du skal sende til Google. Brug denne formular til at sende den unikke kode, du har modtaget, til Google.

Hvis din ansøgning godkendes, har du tilladelse til at vise annoncer, som er målrettet mod de brugere i Italien, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester.

Du bliver bedt om at sende følgende oplysninger til Google via formularen til verificering for finansielle tjenester med henblik på annoncering i Italien:

• Kunde-id for din Google Ads-konto
  • Navn på den autoriserede repræsentant, der ansøger om verificering
  • Dine virksomhedsoplysninger (navn, adresse og mailadresse)
  • De virksomhedsdomæner/websites, du annoncerer for via Google Ads
  • En kort beskrivelse af din virksomhed og formålet med at målrette mod søgeord med relation til finansielle tjenester
  • Garanti for, at du ikke vil udnytte denne fritagelse til at promovere finansielle tjenester via Google Ads

Efter gennemgang af din anmodning stiller Google muligvis krav om, at du fuldfører processen til annoncørverificering via annoncørverificeringsprogrammet, hvis du ikke allerede har gjort det. Bemærk! Denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Verificeringskrav for offentlige enheder

Repræsentanter for italienske tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester og et .gov.it-domæne skal bruge denne formular til at sende en ansøgning om verificering for finansielle tjenester direkte til Google, og der stilles ikke krav om, at de forinden ansøger om verificering fra G2.

Repræsentanter for italienske tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester og offentlige enheder eller mellemstatslige organisationer uden et .gov.it-domæne skal kontakte deres Google-kontomanager direkte med henblik på verificering.

Verificeringskrav for annoncører, som annoncerer for finansielle tjenester og er fritaget fra kravet om licens fra de relevante tilsynsmyndigheder

Hvis du ikke er pålagt krav om godkendelse fra de relevante tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester (eller er fritaget fra dette krav), kan du bruge denne formular til at få adgang til G2's verificeringsproces. Når ansøgningen er indsendt, modtager du en unik kode fra G2. Hvis G2 fastslår, at du er fritaget fra ovennævnte krav, til trods for at du annoncerer for finansielle tjenester, skal du sende den unikke kode til Google via denne formular.

Efter gennemgang af din anmodning stiller Google muligvis krav om, at du fuldfører processen til annoncørverificering via annoncørverificeringsprogrammet, hvis du ikke allerede har gjort det. Bemærk! Denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Når du har fuldført denne verificeringsproces, modtager du en bekræftelse og en mailnotifikation fra Google. Du får tildelt et certifikat på din Google Ads-konto som bevis på, at du har tilladelse til at vise annoncer for de brugere i Italien, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle

Sp.: Hvad er G2?

Sv.: G2 er Googles eksterne overholdelsespartner i forbindelse med verificering for finansielle tjenester.

Sp.: Hvordan bliver jeg certificeret som godkendt tredjepartsannoncør?

Sv.: For at blive verificeret som godkendt tredjepartsannoncør skal du få en autoriseret annoncør (som har fuldført G2-verificeringsprocessen og Googles proces til verificering for finansielle tjenester) til at påbegynde verificeringsprocessen på dine vegne ved at indsende en liste over domæner/websites og udfylde denne formular på dine vegne. Der stilles ikke krav om G2-verificering for at blive certificeret som godkendt tredjepartsannoncør.

Sp.: Jeg er godkendt tredjepartsannoncør og repræsenterer flere udbydere af finansielle tjenester. Hvordan kan jeg blive certificeret?

Sv.: Certificering som godkendt tredjepartsannoncør forudsætter kun, at én autoriseret annoncør indestår for den pågældende tredjepart. Den autoriserede annoncør skal selv have fuldført certificeringsprocessen, inden vedkommende indestår for tredjeparten i forbindelse med Googles verificeringsproces.

Sp.: Jeg har modtaget en notifikation på kontoen med en opfordring til at blive certificeret til at annoncere for finansielle tjenester, men jeg er ikke udbyder af finansielle tjenester. Behøver jeg at fuldføre verificeringsprocessen? Og får det konsekvenser for mine annoncer, hvis jeg ikke gør det?

Sv.: Annoncører modtager en notifikation på kontoen med en opfordring til at blive certificeret, hvis vi har registreret, at de muligvis promoverer finansielle produkter og tjenester og/eller målretter mod brugere, der tilsyneladende er interesserede i finansielle produkter og tjenester. Som annoncør bestemmer man selv, om man vil fuldføre certificeringsprocessen. Vi stiller dog krav om, at annoncøren fuldfører certificeringsprocessen, hvis vedkommende vil køre annoncer for finansielle tjenester eller målrette mod brugere, der er interesserede i finansielle tjenester.

Sp.: Hvad er annoncørverificeringsprogrammet?

Sv.: Annoncørverificeringsprogrammet er Googles standardverificeringsprogram, som alle annoncører, uanset branche, skal fuldføre før eller siden, og det giver os overblik over, hvem der annoncerer via Google.

Sp.: Bliver mine annoncer mærket, selvom den lokation, jeg målretter mod, ikke er med på den liste, der udløser krav om verificering for finansielle tjenester?

Sv.: Ja. Annoncører, som kører annoncer for finansielle tjenester eller målretter mod målgrupper, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester, får deres annoncer mærket med henblik på verificering for finansielle tjenester – også selvom de lokationer, der målrettes mod, ikke udløser krav om verificering på nuværende tidspunkt. Denne proces fungerer helt efter hensigten, og det får ingen konsekvenser for annoncevisningen.