Opdatering angående politikken vedrørende finansielle tjenester i Storbritannien (december 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Bemærk! Denne ændringslog blev rettet den 22. november 2022 for at sikre, at konsekvenserne for kuratorer afspejles korrekt.

Den 6. december 2022 opdateres Google Ads-politikken vedrørende finansielle tjenester i Storbritannien

Denne politikopdatering omfatter to ændringer, som skal bidrage til at skabe et sundere økosystem for annoncer for finansielle tjenester.

Gældsrelaterede tjenester

For det første bliver gældsrelaterede tjenester omfattet af politikken vedrørende annoncering for finansielle tjenester i Storbritannien, hvilket indebærer, at annoncører, som målretter annoncer for gældsrelaterede tjenester mod Storbritannien, skal fuldføre processen til verificering for finansielle tjenester i Storbritannien. Når denne ændring er trådt i kraft, er det ikke længere tilstrækkeligt for kuratorer at være godkendt af et anerkendt fagligt organ, hvis de vil køre annoncer for gældsrelaterede tjenester i Storbritannien.

Fritagne firmaer og autoriserede investeringsbørser

For det andet opdateres Google Ads-kravene med hensyn til verificering for finansielle tjenester i Storbritannien, så der stilles krav om, at annoncører, der er registreret som "Exempt Professional Firm" (fritaget firma) eller "Recognised Investment Exchange" (autoriseret investeringsbørs) i den britiske organisation FCA's (Financial Conduct Authoritys) Financial Services Register, skal verificeres som FCA-godkendte annoncører. Der kan ansøges om denne verificering af fritagne firmaer og autoriserede investeringsbørser, og når man har opnået verificering, kan man begynde at annoncere for finansielle tjenester i Storbritannien.

Opdaterede verificeringskrav for FCA-godkendte firmaer

For at være kvalificeret til denne verificering som godkendt af FCA i Storbritannien skal annoncører, som promoverer finansielle tjenester, der er underlagt kontrol, (1) være godkendt af FCA eller registreret som "Exempt Professional Firm" (fritaget firma) eller "Recognised Investment Exchange" (autoriseret investeringsbørs) i FCA's Financial Services Register og (2) have fuldført Googles identitetsverificeringsprogram.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fuldføre verificeringsprocessen eller fjerne de pågældende annoncer, inden den opdaterede politik begynder at blive håndhævet.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto. Du kan få flere oplysninger om suspenderede konti her.

Den opdaterede politik begynder at blive håndhævet fuldt ud den 16. januar 2023.

(Opslået den 5. oktober 2022)