Om verificering for finansielle tjenester i Spanien

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med de her anførte datoer skal man som annoncør være verificeret af Google for at være kvalificeret til at vise annoncer for finansielle tjenester i Spanien (heriblandt annoncer, som er målrettet mod de brugere i Spanien, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester). Som et led i verificeringsprocessen skal man som annoncør kunne dokumentere, at man er licenseret af den relevante tilsynsmyndighed med ansvar for finansielle tjenester i Spanien eller fritaget fra disse krav. Den fuldstændige liste over relevante spanske tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester kan ses her. Bemærk! Kravet om verificering for finansielle tjenester omfatter kategorier af finansielle tjenester, der muligvis ikke er underlagt disse tilsynsmyndigheders tilsyn.

For de fleste annoncørers vedkommende skal der opnås tredjepartsverificering fra vores leverandør, G2, før man kan blive verificeret af Google. Som et led i G2's tredjepartsverificeringsproces stilles der krav om, at man som annoncør kan dokumentere, at man har fået direkte tilladelse til de pågældende aktiviteter med relation til finansielle tjenester fra den relevante spanske tilsynsmyndighed med ansvar for finansielle tjenester, eller at man er fritaget fra dette krav. Når man som annoncør er blevet verificeret af G2, skal man sende en ansøgning til Google om verificering for finansielle tjenester ved brug af den unikke tredjepartsverificeringskode, man har modtaget fra G2.

Annoncører, der ikke promoverer finansielle tjenester, men har en overbevisende årsag til at målrette mod brugere, der tilsyneladende søger efter finansielle tjenester på f.eks. søgemaskiner og e-handelsplatforme, er også inkluderet i kravet om at ansøge til G2. Annoncører, som promoverer finansielle tjenester og ikke er pålagt krav om licensering fra den relevante tilsynsmyndighed med ansvar for finansielle tjenester (eller fritaget fra dette krav), skal ligeledes indsende en ansøgning til G2.

Når det gælder offentlige enheder, stilles der ikke krav om tredjepartsverificering fra G2. Repræsentanter for offentlige enheder med et .gob.es-domæne skal sende en ansøgning om verificering direkte til Google. Repræsentanter for offentlige enheder uden et .gob.es-domæne skal kontakte deres Google-kontomanager. Godkendte tredjeparter – dvs. annoncører, hvis annoncer er godkendt af en annoncør, som har fået tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester i Spanien (f.eks. godkendte forhandlere, affiliatepartnere og marketingbureauer med ansvar for generering af kundeemner) – behøver heller ikke at opnå tredjepartsverificering fra G2. Godkendte tredjeparter kan sende en ansøgning direkte til Google.

Du kan få flere oplysninger om specifikke verificeringsprocesser nedenfor. Verificering er et krav i forbindelse med alle annonceformater og aktiver. Hvis du har en Authorized Buyers som bruges i forbindelse med annoncering for finansielle tjenester, behøver du ikke fuldføre verificeringsprocessen på nuværende tidspunkt. Display & Video 360-konti i Spanien vil kræve bekræftelse fra og med den 28. november 2023.

Verificeringsprocessen kan kun fuldføres, hvis ansøgningen indsendes af en autoriseret repræsentant.

Trinvis gennemgang af verificeringskravene

For at være kvalificeret til verificering for finansielle tjenester i Spanien skal annoncører, som promoverer aktiviteter med relation til finansielle tjenester, der er underlagt kontrol, være godkendt af den relevante tilsynsmyndighed med ansvar for finansielle tjenester og have fuldført Googles identitetsverificeringsprogram.

Godkendelse af finansielle tjenester i Spanien

Trin 1: Brug denne formular til at få adgang til G2's tredjepartsverificeringsproces.

Bemærk! Der skal være fuldstændig overensstemmelse mellem de virksomhedsoplysninger, du angiver i forbindelse med denne verificeringsproces, og de virksomhedsoplysninger, der er registreret i de relevante spanske registreringsdatabaser eller registre for finansielle tjenester.

Når du har gennemført Trin 1, modtager du en unik kode, som du skal oplyse til Google i Trin 3.

Trin 2: Efter anvendelse af tredjepartsverificering hos G2 bør du modtage en statusopdatering med Googles annoncørverificeringsprogram via mail. Følg vejledningen i den mail. Bemærk! Annoncører, som allerede har fuldført Googles annoncørverificeringsprogram, behøver ikke gøre det igen.

Trin 3: Brug denne formular til at sende den unikke kode, du har modtaget fra G2, til Google.

Hvis du bliver verificeret efter at have fuldført denne fremgangsmåde, bliver der knyttet et certifikat til din Google Ads-konto. Du får besked om statussen for din anmodning via mail. Annoncører, som bliver verificeret efter at have fuldført fremgangsmåden, får tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester i Spanien og til at vise annoncer for de brugere i Spanien, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester.

Verificeringskrav for godkendte tredjeparter

Hvis du er en godkendt tredjepartsannoncør, skal du have en annoncør, der er godkendt i Spanien, til at igangsætte verificeringen for dig ved at indsende en liste over domæner eller websites, som du bruger til at promovere deres tjenester. Når det er gjort, bliver du muligvis kontaktet af Google med henblik på påbegyndelse af processen til annoncørverificering, hvis du ikke allerede har fuldført dette verificeringsprogram. Bemærk! Denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Hvis du som annoncør er godkendt i Spanien og allerede har fuldført processen til verificering for finansielle tjenester, kan du bruge denne Google-formular til at påbegynde verificeringsprocessen på vegne af en godkendt tredjepart. Du kan kun indestå for tredjeparter, hvis promoveringer af finansielle tjenester er godkendt af dig.

Bemærk! Du skal indsende denne formular igen, hver gang du vil tilføje eller fjerne en godkendt tredjepart, og hvis du vælger at trække din godkendelse af en tredjeparts promoveringer tilbage, skal du omgående oplyse os om det.

Du skal indsende nedenstående oplysninger vedrørende tredjepartsannoncører, som annoncerer for finansielle tjenester og er tilknyttet din virksomhed.

• Kunde-id for Google Ads-kontoen
  • Navn på den autoriserede repræsentant, der ansøger om verificering
  • Dine virksomhedsoplysninger (navn, adresse og mailadresse)
  • Domæner eller websites tilhørende tredjepartsannoncører, som annoncerer for finansielle tjenester, og hvis annoncer er godkendt af dig
  • Garanti for, at du godkender de promoveringer af finansielle tjenester, som tredjeparten kører

Verificeringskrav for annoncører, der ikke tilbyder finansielle tjenester

Hvis du annoncerer for andet end finansielle tjenester, men har en god grund til at målrette mod brugere, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester, kan du bruge denne formular til at ansøge om verificering for finansielle tjenester med henblik på annoncering i Spanien via vores partner, G2. Hvis den ansøgning, du har sendt til G2, godkendes, modtager du en unik kode, som du skal sende til Google. Brug denne formular til at sende den unikke kode, du har modtaget, til Google.

Hvis din ansøgning godkendes, har du tilladelse til at vise annoncer, som er målrettet mod de brugere i Spanien, der tilsyneladende er interesserede i finansielle tjenester.

Du bliver bedt om at sende følgende oplysninger til Google via formularen til verificering for finansielle tjenester med henblik på annoncering i Spanien:

• Kunde-id for din Google Ads-konto
  • Navn på den autoriserede repræsentant, der ansøger om verificering
  • Dine virksomhedsoplysninger (navn, adresse og mailadresse)
  • De virksomhedsdomæner eller websites, du annoncerer for via Google Ads
  • En kort beskrivelse af din virksomhed og formålet med at målrette mod søgeord med relation til finansielle tjenester
  • Garanti for, at du ikke vil udnytte denne fritagelse til at promovere finansielle tjenester via Google Ads

Efter gennemgang af din anmodning stiller Google muligvis krav om, at du fuldfører processen til annoncørverificering via annoncørverificeringsprogrammet, hvis du ikke allerede har gjort det. Bemærk! Denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Verificeringskrav for offentlige enheder

Repræsentanter for spanske tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester og et .gob.es-domæne skal bruge denne formular til at sende en ansøgning om verificering for finansielle tjenester direkte til Google. Repræsentanter for spanske tilsynsmyndigheder med ansvar for finansielle tjenester og et .gob.es-domæne behøver med andre ord ikke først ansøge om verificering fra G2. Repræsentanter for mellemstatslige juridiske enheder og spanske tilsynsmyndigheder uden et .gob.es-domæne skal kontakte deres Google-kontomanager direkte med henblik på verificering.

Verificeringskrav for fritagne annoncører af finansielle tjenester

Hvis du ikke er pålagt krav om licensering fra de relevante myndigheder med ansvar for finansielle tjenester (eller er fritaget fra dette krav), kan du bruge denne formular til at få adgang til G2's tredjepartsverificeringsproces. Hvis G2 afgør, at du, som annoncører for finansielle tjenester, er fritaget, modtager du en unik kode, som du skal angive til Google. Brug denne formular til at sende den unikke kode, du har modtaget, til Google.

Efter gennemgang af din anmodning stiller Google muligvis krav om, at du fuldfører annoncørverificering, hvis du ikke har gennemført dette verificeringsprogram før. Bemærk, at denne proces blev opdateret i marts 2022. Du modtager en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende den påkrævede verificeringsproces.

Når du har fuldført denne verificeringsproces, modtager du en bekræftelse og en mailnotifikation fra Google. Du får tildelt et certifikat på din Google Ads-konto som bevis på, at du har tilladelse til at vise annoncer for finansielle tjenester til brugere i Spanien.