Opdateringer af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (juli 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juli 2022 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at præcisere omfanget af og kravene mht. annoncering for kryptovalutarelaterede produkter og tjenester.

Fra og med den 7. juli 2022 har annoncører, som ønsker at målrette annoncer for kryptovalutabørser og -punge mod Filippinerne, Frankrig, Sydkorea og Tyskland, tilladelse til at annoncere for disse produkter og tjenester, forudsat at de opfylder nedenstående krav og er blevet certificeret af Google. Annoncører, som ønsker at målrette annoncer for kryptovalutabørser mod De Forenede Arabiske Emirater, Hongkong og Thailand, har ligeledes tilladelse til at annoncere for disse produkter og tjenester, forudsat at de opfylder nedenstående krav og er blevet certificeret af Google. For at kunne blive certificeret af Google skal annoncørerne opfylde følgende krav, alt efter hvilket land der målrettes mod:

Frankrig (kryptovalutabørser og -punge)

• Annoncørerne skal være registreret som Digital Asset Service Provider (DASP – udbyder af digitale aktiver) hos AMF (Autorité des Marchés Financiers). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

Tyskland (kryptovalutabørser og -punge)

• Annoncørerne skal have den relevante autorisation til de annoncerede aktiviteter, f.eks. autorisation som fondsmægler, autorisation som multilateral handelsfacilitet og/eller autorisation som kryptobeskyttelsesvirksomhed hos BaFin (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

Filippinerne (kryptovalutabørser og -punge)

• Annoncørerne skal anskaffe et myndighedsbevis for, at de er en "Money Services Business", fra Filippinernes centralbank (BSP). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

Sydkorea (kryptovalutabørser og -punge)

• Annoncørerne skal have Advertisers skal have indleveret en VASP-rapport (Virtual Asset Service Providers – udbyder af virtuelle aktiver) til kommissæren for Korea Financial Intelligence Unit (KoFIU). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

De Forenede Arabiske Emirater (kryptovalutabørser)

• Annoncørerne skal have autorisation til at drive en multilateral handelsfacilitet fra Financial Services Regulatory Authority (FSRA). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

Hongkong (kryptovalutabørser)

• Annoncørerne skal tilvælge licensordningen og have erhvervet en type 1-licens (handel med værdipapirer) og en type 7-licens (levering af automatiske handelstjenester) fra Securities and Futures Commission (SFC) i Hongkong. Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

Thailand (kryptovalutabørser)

• Annoncørerne skal erhverve den relevante Digital Asset Business-licens fra Securities and Exchange Commission (SEC) i Thailand. Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt.

Husk! Vi forventer, at alle annoncører overholder de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod. Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

(Opslået i maj 2022)