Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kampanjer

HTML5-annonser for AdMob-kampanjer

Du kan lage iøynefallende, interaktive HTML5-annonser basert på HTML5-filer opprettet i Google Web Designer. Du kan designe og bygge HTML5-annonser og annet nettinnhold i de integrerte visuelle og kodebaserte grensesnittene i Google Web Designer. Deretter kan du eksportere og laste opp filene i ZIP-format når du lager kampanjer i AdMob.

Merk: HTML5-annonser er bare tilgjengelige hvis du annonserer for nettsteder eller apper som tredjeparter er verter for.

Visse Google Web Designer-komponenter støttes ikke i AdMob.

Kom i gang med Google Web Designer

Google Web Designer er et avansert nettprogram der du kan utforme og utvikle HTML5-annonser og annet nettinnhold ved hjelp av integrerte grensesnitt for visuell visning og kodevisning. I designvisningen i Google Web Designer kan du lage innhold med tegneverktøy, tekst og 3D-objekter, og du kan animere objekter og hendelser på en tidslinje. Når du er fornøyd med innholdet, oppretter Google Web Designer ryddige filer som kan leses av mennesker, i CSS3-, HTML5- og JavaScript-format.

Du kan lage AdMob-annonser i HTML5 ved hjelp av Google Web Designer. Last først ned Google Web Designer, og følg deretter veiledningen i brukerstøtten for Google Web Designer for å lage annonser.

Lag en ny annonse fra bunnen av i AdMob-miljøet, eller bruk en mal som støtter Google AdMob.

Annonser må være i tråd med retningslinjene for Google Ads.

HTML5-annonseformatering som støttes

Påse at HTML5-annonsene dine er riktig formatert, ved å gå gjennom listen over krav nedenfor.

Alle HTML5-annonser
Filtype

ZIP

En ZIP-fil kan inneholde alle de følgende filtypene:

• CSS
  • JS
  • HTML
  • SVG
  • GIF
  • PNG
  • JPG
  • JPEG
Filstørrelse

150 kB eller mindre

Annonsestørrelse
  • 320 x 50: leaderboard for mobil
  • 480 x 32: mobilbanner (liggende format)
  • 320 x 100: stort mobilbanner
  • 468 x 60: banner
  • 728 x 90: leaderboard
  • 300 x 250: innbygd rektangel
  • 320 x 480: interstitial-annonse for smarttelefon (stående format)
  • 480 x 320: interstitial-annonse for smarttelefon (liggende format)
  • 768 x 1024: interstitial-annonse for nettbrett (stående format)
  • 1024 x 768: interstitial-annonse for nettbrett (liggende format)
Eksempler på bildestørrelser

Leaderboard (728 x 90)

Banner (468 x 60)

Leaderboard for mobil (320 x 50)

Innbygd rektangel (300 x 250)

Se Google Ads-retningslinjene for bildeannonser hvis du ønsker mer informasjon.

Funksjoner som støttes

Viktig

• Kun HTML5-annonser opprettet i Google Web Designer støttes.
  • Elementer i ZIP-filen kan være en hvilken som helst kombinasjon av filtypene som støttes. Les gjennom Filtyper-delen i denne tabellen.
  • Du kan bare bruke lokale bilder i HTML5-annonser, ikke bilder som ligger på eksterne adresser, og bildene skal være del av elementene som utgjør ZIP-filen.
  • Vi støtter bare trykk-komponenter. Videoer og kart støttes ikke.
  • Vi støtter bare nettskrifttyper fra Google. Andre nettskrifttyper støttes ikke.
  • Tidtaker og flere utganger støttes ikke for handlinger knyttet til miljømål.
  • Utvidbare annonser støttes ikke.
  • Du kan ikke bruke metoder for lokal lagring i HTML5-annonser.
HTML5-annonser opprettet i Google Web Designer
Annonsesystem Når du lager annonser i Google Web Designer, må du angi «AdMob» som miljø.
Komponenter som støttes
  • Trykkområde
  • iFrame
  • Galleri med sveipefunksjon
  • Karusellgalleri
  • 360-graders galleri
  • gallerinavigasjon
  • bildeknapp
  • Spritesheets/sprite-ark
AdMob-publisering I Google Web Designer:
  1. Klikk på Publiser-knappen.
  2. Velg Publiser lokalt.
  3. Last opp den resulterende ZIP-filen til AdMob.
Begrensninger

Viktig

• Utvidbare annonser støttes ikke.
  • Du kan bare bruke lokalt opplastede bilder i HTML5-annonser, ikke bilder som ligger på eksterne adresser, og bildene skal være del av elementene som utgjør ZIP-filen.
  • Vi støtter bare nettskrifttyper fra Google. Andre nettskrifttyper støttes ikke.
  • Tidtaker og flere utganger støttes ikke for handlinger knyttet til miljømål.
  • Du kan ikke bruke metoder for lokal lagring i HTML5-annonser.

HTML5-annonsefelter

• Annonsenavn: Skriv inn et navn på annonsen – maks. 25 tegn.
  • Destinasjonsadresse: Skriv inn nettadressen AdMob-systemet skal føre brukerne til når de klikker på annonsen. Denne nettadressen er ikke synlig i annonsen.
  • Reklame: Last opp én ZIP-fil fra datamaskinen din som inneholder en HTML5-annonse opprettet i Google Web Designer, som skal brukes som reklame i annonsen.