Visa sportstatistik och höjdpunkter

Med filtret Vyer kan du se lag- och spelarstatistik, höjdpunkter och ligaresultat i realtid när du tittar på sport på YouTube TV.

Titta på sport på YouTube TV

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Tillgängliga vyer

1. Statistik: Den här vyn innehåller statistik i realtid för matchen du tittar på, vid den aktuella tidpunkten. Även om du tittar på en inspelad match eller inte är ikapp livesändningen kan du kolla statistiken utan att få spoilers.
  2. Höjdpunkter: I den här vyn kan du följa höjdpunkterna i en match, och du kan trycka på dem om du vill se dem igen. Du kan komma ikapp en match som du tittar på med fördröjning eller efter att den är slut genom att hoppa igenom höjdpunkterna.
  3. Resultat: Här visas liveresultat och tabellplaceringar för en liga.
  4. Fantasyfotboll (endast i mobilappen): Med den här vyn kan du länka ditt fantasyfotbollskonto och se hur det går för ditt lag och ligan i realtid medan du tittar på NFL-matcher. Obs! NFL.com är den enda plattformen för fantasysport som för närvarande har stöd för detta.

Se statistik, resultat och höjdpunkter

På tv:n

Komma åt vyer när du castar

Du kan casta YouTube TV med Chromecast och på så sätt få åtkomst till statistik och andra vyer på din mobila enhet medan du tittar.

1. Öppna YouTube TV.
  2. Välj Casta och välj sedan din enhet.
  3. Svep från höger till vänster längst ned på skärmen när du castar. Då visas statistik, resultat och höjdpunkter för matchen och ligan som du tittar på. Om du väljer en höjdpunkt att titta på spelas den upp på enheten som du är ansluten till.

Få åtkomst till vyer när du streamar med en länkad mobil enhet

Du kan länka en streamingenhet som stöds, till exempel Apple TV, Roku eller Xbox, till din mobila enhet och använda den för att få åtkomst till vyer när du tittar på matcher på tv:n.

1. Logga in på YouTube TV på en streamingenhet som stöds följt av börja titta på en match.
  2. Öppna YouTube TV-appen på den mobila enheten. Se till att du är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n.
  3. Välj Casta .
  4. Svep från höger till vänster längst ned på skärmen när du castar. Då visas statistik, resultat och höjdpunkter för matchen och ligan som du tittar på. Om du väljer en höjdpunkt att titta på spelas den upp på enheten som du är ansluten till.

YouTube TV-mobilappen

1. Öppna YouTube TV.
  2. Välj en direktsänd eller inspelad sporthändelse.
  3. Svep från höger till vänster längst ned på skärmen på din mobila enhet. Då ser du statistik, höjdpunkter och ligaresultat för matchen och ligan som du tittar på. Om du tittar på NFL ser du även vyn för fantasyfotboll.
Obs! Se till att du använder den senaste versionen av YouTube TV-appen på din mobila enhet.

Inaktivera vyer

Svep från vänster till höger längst ned på skärmen på din mobila enhet för att återgå till huvudvyn.