Sportstatistieken en hoogtepunten bekijken

Weergaven is een filter waarmee je in realtime team- en spelersstatistieken, hoogtepunten en competitiescores kunt bekijken terwijl je sport kijkt op YouTube TV.

Sport kijken op YouTube TV

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Beschikbare weergaven

1. Weergave Statistieken: Deze weergave toont realtime statistieken voor de wedstrijd die je op dat moment kijkt. Ook als je een wedstrijd via DVR of live tv kijkt, kun je statistieken bekijken zonder spoilers.
  2. Weergave Hoogtepunten: In deze weergave worden belangrijke momenten in een wedstrijd bijgehouden. Je kunt erop tikken om ze opnieuw te bekijken. Als je de wedstrijd met een vertraging of pas na afloop bekijkt, kun je de achterstand inhalen door van hoogtepunten naar hoogtepunt te springen.
  3. Weergave Scores: Deze weergave toont de live scores en standen van een sportcompetitie.
  4. Weergave Fantasy football (alleen mobiele app): Via deze weergave kun je je bestaande Fantasy Football-account koppelen en de prestaties van je team en competitie in realtime bekijken terwijl je NFL-wedstrijden kijkt. Opmerking: NFL.com is het enige fantasy-sportplatform dat dit momenteel ondersteunt.

Statistieken, scores en hoogtepunten bekijken

Op je tv

Weergaven openen tijdens het casten

Je kunt YouTube TV met Chromecast casten om tijdens het kijken toegang te krijgen tot statistieken en andere weergaven op je mobiele apparaat.

1. Open YouTube TV.
  2. Selecteer Casten en dan je apparaat.
  3. Terwijl je cast, veeg je van rechts naar links onderaan het scherm. Je ziet statistieken, scores en hoogtepunten voor de wedstrijd en competitie die je bekijkt. Als je een hoogtepunt selecteert om te bekijken, wordt deze afgespeeld op het apparaat waarmee je verbinding hebt.

Weergaven openen terwijl je streamt via een gekoppeld mobiel apparaat

Je kunt je ondersteunde streamingapparaat (zoals Apple TV, Roku of Xbox) aan je mobiele apparaat koppelen en dit gebruiken om weergaven te openen terwijl je games op je tv kijkt.

1. Log in bij YouTube TV op een ondersteund streamingapparaat en dan begin een wedstrijd te kijken.
  2. Open de YouTube TV-app op je mobiele apparaat. Zorg dat je bent verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je tv.
  3. Selecteer Casten .
  4. Terwijl je cast, veeg je van rechts naar links onderaan het scherm. Je ziet statistieken, scores en hoogtepunten voor de wedstrijd en competitie die je bekijkt. Als je een hoogtepunt selecteert om te bekijken, wordt deze afgespeeld op het apparaat waarmee je verbinding hebt.

Mobiele YouTube TV-app

1. Open YouTube TV.
  2. Selecteer een live of opgenomen sportevenement.
  3. Swipe op je mobiele apparaat van rechts naar links onderaan het scherm. Je ziet statistieken, hoogtepunten en competitiescores voor de wedstrijd en competitie die je bekijkt. Als je naar NFL kijkt, zie je ook de weergave Fantasy Football.
Opmerking: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de YouTube TV-app op je mobiele apparaat gebruikt.

Weergaven uitzetten

Veeg op je mobiele apparaat van links naar rechts onderaan het scherm om terug te keren naar het hoofdscherm.