Urheilutilastojen ja ratkaisuhetkien katsominen

Views (Näkymät) ‑suodattimella näet joukkueiden ja pelaajien reaaliaikaiset tilastot, ratkaisuhetket ja sarjatilanteet samalla, kun katsot urheilulähetystä YouTube TV:stä.

Urheilun katsominen YouTube TV:stä

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Käytettävissä olevat näkymät

1. Stats (Tilastot) ‑näkymä: Näet katsomasi ottelun reaaliaikaiset tilastot linkitettynä senhetkiseen katseluaikaan. Vaikka katsot ottelua DVR-tallenteena tai livekuvaa jäljessä, voit tarkistaa tilastot ilman spoilereita.
  2. Key plays (Ratkaisuhetket) ‑näkymä: Ottelun tärkeitä hetkiä seurataan, ja voit katsoa ne uudelleen napauttamalla. Jos katsot ottelua myöhemmin tai viiveellä, voit siirtyä pelitilanteissa nopeammin eteenpäin ja katsoa vain ratkaisuhetket.
  3. Scores (Tulokset) ‑näkymä: Näet urheilusarjan tulokset ja tilanteet livenä.
  4. Fantasy Football (Fantasiajalkapallo) ‑näkymä (vain mobiilisovellus): Voit linkittää käytössä olevan Fantasy Football ‑tilisi ja seurata joukkueesi ja sarjasi suorituksia reaaliaikaisesti NFL-otteluiden katsomisen aikana. Huom. NFL.com on tällä hetkellä ainoa ominaisuutta tukeva fantasiaurheilupalvelu.

Tilastojen, tulosten ja ratkaisuhetkien katsominen

Televisiossa

Näkymien käyttäminen striimauksen aikana

Voit striimata YouTube TV:tä Chromecastilla ja käyttää tilastoja ja muita näkymiä mobiililaitteella katselun aikana.

1. Avaa YouTube TV.
  2. Valitse Cast (Striimaa) ja sitten laitteesi.
  3. Kun striimaus on käynnissä, pyyhkäise oikealta vasemmalle näytön alareunasta. Voit tarkistaa katsomasi ottelun ja sarjan tilastot, tulokset ja ratkaisuhetket. Jos valitset ratkaisuhetken, näet sen laitteella, jolla olet yhteydessä palveluun.

Striimauksen aikana voit käyttää näkymiä linkitetyllä mobiililaitteella

Voit linkittää mobiililaitteesi johonkin tuettuun striimauslaitteeseen, kuten Apple TV:hen, Rokuun tai Xboxiin, ja käyttää sillä näkymiä samalla, kun katsot otteluita televisiosta.

1. Kirjaudu YouTube TV:hen tuetulla striimauslaitteella ja sitten aloita pelin katselu.
  2. Avaa mobiililaitteen YouTube TV ‐sovellus. Varmista, että mobiililaite ja televisio ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  3. Valitse Cast (Striimaa) .
  4. Kun striimaus on käynnissä, pyyhkäise oikealta vasemmalle näytön alareunasta. Voit tarkistaa katsomasi ottelun ja sarjan tilastot, tulokset ja ratkaisuhetket. Jos valitset ratkaisuhetken, näet sen laitteella, jolla olet yhteydessä palveluun.

YouTube TV ‐mobiilisovellus

1. Avaa YouTube TV.
  2. Valitse jokin urheilutapahtuma livelähetyksistä tai tallenteista.
  3. Pyyhkäise mobiililaitteen näytön alareunasta oikealta vasemmalle. Näet katsomasi ottelun tilastot ja ratkaisuhetket sekä koko sarjan tulokset. Jos katsot NFL-ottelua, näet myös Fantasy Football ‑näkymän.
Huom. Varmista, että mobiililaitteella on YouTube TV ‐sovelluksen uusin versio.

Näkymien sulkeminen

Voit palata päänäkymään pyyhkäisemällä mobiililaitteen näytön alareunasta vasemmalta oikealle.