Se sportsstatistik og højdepunkter

Visninger er et filter, du kan bruge til at få vist statistik for hold og spillere, højdepunkter og ligaresultater i realtid, mens du ser sport på YouTube TV.

Sådan ser du sport på YouTube TV

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Tilgængelige visninger

1. Statistikvisning: Denne visning giver statistik i realtid for den kamp, du ser, knyttet til det aktuelle klokkeslæt. Selv hvis du ser en kamp fra DVR eller en kamp, som er tidsmæssigt bagefter live-tv, kan du tjekke statistik uden at få afsløret noget.
  2. Visning af højdepunkter: Med denne visning kan du se vigtige øjeblikke i en kamp, som du kan trykke på for at afspille igen. Hvis du ser kampen med forsinkelse, eller efter den har fundet sted, kan du ajourføre dig ved at hoppe gennem højdepunkterne.
  3. Visning af resultater: Denne visning viser alle liveresultater og stillinger fra en sportsliga.
  4. Fantasy Football-visning (kun mobilapp): Denne visning giver dig mulighed for at tilknytte din eksisterende Fantasy Football-konto, så du kan se resultater for dit hold og din liga i realtid, mens du ser NFL-kampe. Bemærk! NFL.com er den eneste platform med fantasy-sport, der i øjeblikket understøtter dette.

Se statistik, resultater og højdepunkter

På dit fjernsyn

Tilgå visninger, mens du caster

Du kan caste YouTube TV ved hjælp af Chromecast for at få adgang til statistik og andre visninger på din mobilenhed, mens du ser sport.

1. Åbn YouTube TV.
  2. Vælg Cast , og vælg derefter din enhed.
  3. Når du caster, skal du stryge fra højre mod venstre nederst på skærmen. Du får vist statistik, resultater og højdepunkter for den kamp og liga, du ser. Hvis du vælger afspilning af et højdepunkt, afspilles det på den enhed, du har forbindelse til.

Tilgå visninger, mens du streamer via en tilknyttet mobilenhed

Du kan knytte din understøttede streamingenhed, f.eks. Apple TV, Roku eller Xbox, til din mobilenhed og derefter bruge den til at få adgang til visninger, mens du ser kampe på dit tv.

1. Log ind på YouTube TV på en understøttet streamingenhed og så Se en kamp.
  2. Åbn YouTube TV-appen på din mobilenhed. Sørg for, at du har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit tv.
  3. Vælg Cast .
  4. Når du caster, skal du stryge fra højre mod venstre nederst på skærmen. Du får vist statistik, resultater og højdepunkter for den kamp og liga, du ser. Hvis du vælger afspilning af et højdepunkt, afspilles det på den enhed, du har forbindelse til.

YouTube TV-mobilappen

1. Åbn YouTube TV.
  2. Vælg en sportsbegivenhed, du har optaget, eller som vises live.
  3. Stryg fra højre mod venstre nederst på skærmen på din mobilenhed. Du kan se statistik, højdepunkter og ligaresultater for den kamp og liga, du ser. Hvis du ser NFL, kan du også se Fantasy Football-visningen.
Bemærk! Sørg for, at du bruger den nyeste version af YouTube TV-appen på din mobilenhed.

Deaktiver visninger

Stryg fra venstre mod højre nederst på skærmen på din mobilenhed for at vende tilbage til hovedvisningen.