Meldingen ontvangen in de YouTube TV-app

Kun je niet wachten op de volgende wedstrijd van je team of de nieuwste aflevering van je favoriete serie? Je kunt meldingen aanzetten in de mobiele app van YouTube TV als je een melding wilt krijgen wanneer een nieuwe live uitzending begint.

We kunnen je zo nu en dan ook meldingen sturen voor aankomende evenementen of aanbevolen programma's op basis van je interesses. Met de onderstaande instructies kun je je meldingen wijzigen of volledig uitzetten.

Opmerking: Het belpictogram  is niet beschikbaar bij tv-programma's en andere programma's die voor kinderen gemaakt zijn.

Meldingen aanzetten

Zo zet je meldingen aan:
  1. Ga naar de YouTube TV-app.
  2. Tik op een willekeurige programmapagina of onder de videospeler op de weergavepagina op het belpictogram Meldingen. Je krijgt dan een melding op je mobiele apparaat zodra er een nieuwe live uitzending van een geselecteerd programma start.

Meldingen uitzetten of aanpassen

Zo zet je meldingen uit:
  1. Ga naar de YouTube TV-app.
  2. Zet het belpictogram Meldingen op willekeurige programmapagina of onder de videospeler uit.
  3. Je kunt ook andere meldingen uitzetten in YouTube TV als je op je profielfoto   en dan Instellingen  en danMeldingen Meldingen tikt of als je alle meldingen voor de YouTube TV-app uitzet in de instellingen van je mobiele apparaat.

Zo wijzig je je meldingsvoorkeuren:

1. Ga naar de YouTube TV-app.
  2. Tik op je profielfoto .
  3. Tik op Instellingen  en dan Meldingen Meldingen.
  4. Selecteer een meldingstype of programma om je meldingsvoorkeuren aan te passen.

Problemen met meldingen oplossen

Als je voor een specifiek programma meldingen aanzet via het belpictogram Meldingen, zou je een melding moeten krijgen voor live uitzendingen van je geselecteerde programma's.

Als je geen melding ontvangt, kan dat de volgende oorzaken hebben:
  • Je hebt meldingen uitgezet op je apparaat. Ga naar de instellingen van je apparaat om ze aan te zetten.
  • In YouTube TV zijn limieten ingesteld voor het aantal meldingen dat je in een periode van 10 minuten kunt ontvangen. Als je al meerdere meldingen hebt ontvangen, sturen we je in die periode mogelijk even geen meldingen meer.
  • Een aflevering of evenement is een herhaling en geen nieuwe uitzending. In dat geval sturen we je geen melding.