Felsöka inloggningsproblem för YouTube TV-kontot

Om du inte kan registrera dig eller logga in på ditt YouTube TV-konto kan det bero på att du är inloggad på ett varumärkeskonto. Varumärkeskonton är inte kompatibla med YouTube TV. Du måste använda ett annat Google-konto för att registrera dig och logga in på YouTube TV.

Så här ser du om du är inloggad på ett varumärkeskonto

• Ett varumärkeskonto är ett konto som kan användas med Google-tjänster för att skapa en varumärkesnärvaro online. Om du har fler än en YouTube-kanal eller om du tidigare haft ett äldre konto kan du ha ett varumärkeskonto.
  • Om du inte är säker på om du har ett varumärkeskonto besöker du sidan Varumärkeskonton. Eventuella befintliga varumärkeskonton finns under Dina varumärkeskonton.

Så här åtgärdar du problem med registrering eller inloggning

Om du försöker registrera dig eller logga in på YouTube TV med ett varumärkeskonto visas ett felmeddelande om att du inte kan logga in på YouTube TV med det kontot.

För att åtgärda problemet måste du byta konto.

1. Välj Byt konto under felmeddelandet.
  2. Ange Google-kontot som är kopplat till ditt YouTube TV-medlemskap. Även om du redan har loggat in på YouTube TV kan du behöva ange dina uppgifter igen.
  3. Fortsätt att registrera dig eller logga in på YouTube TV.

Fler felsökningssteg

Om ovanstående anvisningar inte löser problemet med registrering eller inloggning kan du testa följande:

1. Öppna youtube.com.
  2. Välj din profilbild längst upp till höger .
  3. Välj ditt primära Google-konto i det här avsnittet.
    • Obs! Om du har registrerat dig bör det här kontot vara det som är kopplat till ditt YouTube TV-medlemskap. Om du inte har registrerat dig bör det här kontot vara det som du vill länka till YouTube TV.

• Om du inte ser ditt primära konto i listan kanske du måste välja Fler konton.
      • Se till att inte välja ett varumärkeskonto som finns med i listan på sidan Varumärkeskonton.
  4. När du har bytt konto navigerar du till YouTube TV i samma fönster.
  5. Fortsätt att registrera dig eller logga in på YouTube TV.