Problemen met inloggen op je YouTube TV-account oplossen

Als het niet lukt om je aan te melden voor of om in te loggen op je YouTube TV-account, ben je misschien ingelogd op een Merkaccount. Merkaccounts werken niet met YouTube TV. Gebruik een ander Google-account om je aan te melden en in te loggen bij YouTube TV.

Controleren of je een Merkaccount gebruikt

• Een Merkaccount is een account dat kan worden gebruikt met Google-services om de online aanwezigheid van een merk te versterken. Als je meerdere YouTube-kanalen hebt of een verouderd account had, heb je misschien een Merkaccount.
  • Als je niet zeker weet of je een Merkaccount hebt, ga je naar de pagina Merkaccounts. Eventuele Merkaccounts worden weergegeven onder Je merkaccounts.

Aanmeld- of inlogproblemen oplossen

Als je een Merkaccount gebruikt om je aan te melden voor of om in te loggen bij YouTube TV, zie je een foutmelding: Je kunt niet inloggen bij YouTube TV met dit account.

Wissel van account om dit probleem op te lossen:

1. Selecteer Van account wisselen onder de foutmelding.
  2. Voer het Google-account in dat aan je YouTube TV-lidmaatschap gekoppeld is. Zelfs als je al ingelogd bent bij YouTube TV, moet je mogelijk je informatie opnieuw invoeren.
  3. Ga door met het aanmelden voor of inloggen bij YouTube TV.

Meer stappen voor het oplossen van problemen

Heb je de bovenstaande instructies gevolgd, maar is je aanmeld- of inlogprobleem nog niet opgelost? Volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar youtube.com.
  2. Selecteer rechtsboven je profielfoto .
  3. Selecteer in dit gedeelte je primaire Google-account.
    • Opmerking: Als je je hebt aangemeld, moet dit account het account zijn dat aan je YouTube TV-lidmaatschap is gekoppeld. Als je je niet hebt aangemeld, moet dit account het account zijn dat je aan YouTube TV wilt koppelen.

• Als je primaire account niet wordt vermeld, moet je misschien Meer accounts selecteren.
      • Selecteer geen Merkaccount dat op de pagina Merkaccounts wordt vermeld.
  4. Nadat je van account hebt gewisseld, ga je in hetzelfde venster naar YouTube TV.
  5. Ga door met het aanmelden voor of inloggen bij YouTube TV.