Find og løs problemer med at logge ind på din YouTube TV-konto

Hvis du har problemer med at tilmelde dig eller logge ind på din YouTube TV-konto, kan det skyldes, at du er logget ind på en brandkonto. Brandkonti er ikke kompatible med YouTube TV. Du skal bruge en anden Google-konto til at tilmelde dig og logge ind på YouTube TV.

Sådan finder du ud af, om du bruger en brandkonto

• En brandkonto er en konto, som kan bruges sammen med Google-tjenester til at skabe en brandtilstedeværelse online. Du kan have en brandkonto, hvis du har mere end én YouTube-kanal eller tidligere har haft en gammel konto.
  • Hvis du ikke er sikker på, om du har en brandkonto, kan du gå til siden Brandkonti. Du vil kunne se eventuelle eksisterende brandkonti opført under "Dine brandkonti".

Sådan retter du problemer med tilmelding eller login

Hvis du forsøger at tilmelde dig eller logge ind på YouTube TV med en brandkonto, får du vist en fejl: "Beklager – du kan ikke logge ind på YouTube TV med denne konto".

Du løser problemet ved at skifte konto:

1. Vælg Skift konto under fejlmeddelelsen.
  2. Angiv den Google-konto, der er knyttet til dit YouTube TV-abonnement. Selv hvis du allerede er logget ind på YouTube TV, skal du muligvis angive dine oplysninger igen.
  3. Genoptag tilmelding eller login på YouTube TV.

Flere fejlfindingstrin

Hvis ovenstående vejledning til at løse problemer med tilmelding eller login ikke hjælper, kan du prøve følgende vejledning:

1. Gå til youtube.com.
  2. Vælg dit profilbillede øverst til højre.
  3. Vælg din primære Google-konto i denne sektion.
    • Bemærk! Hvis du har tilmeldt dig, skal denne konto være den konto, der er knyttet til dit YouTube TV-medlemskab. Hvis du ikke er tilmeldt, skal denne konto være den konto, du vil knytte til YouTube TV.

• Hvis din primære konto ikke er angivet, skal du muligvis vælge Flere konti.
      • Sørg for, at du ikke vælger en brandkonto, der er anført på siden Brandkonti.
  4. Når du har skiftet konto, skal du gå til YouTube TV i samme vindue.
  5. Genoptag tilmelding eller login på YouTube TV.