Mikä on YouTube TV?

YouTube TV on striimauspalvelu, jonka kautta voit katsoa live-TV-lähetyksiä yli 100 kanavalta, myös kaapelikanavilta ja alueellisilta urheilukanavilta.

YouTube TV:n tilaaminen

Kun tilaat YouTube TV:n, saat

• suurimpien kanavien suorat TV-lähetykset
  • suorat urheilulähetykset
  • suositut kaapeli- ja maksukanavat
  • rajattoman DVR-tilan
  • jopa kuusi tiliä samaan hintaan

Voit myös tilata espanjankielistä viihdettä, vaihtoehtoina

Voit katsoa sisältöä kaikilla laitteilla, kuten puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja TV:llä. YouTube TV Base Plan ‑tilauksella katselu onnistuu jopa kolmella laitteella samaan aikaan. Jos sisältöä katsotaan samaan aikaan sekä tietokoneella että mobiililaitteella, katselu onnistuu vielä yhdellä muulla laitteella.

YouTube TV:stä löydät myös YouTube Originals ‐sisältöä ja trendaavia YouTube-videoita.

Lue lisää hinnoittelusta sekä ohjelmien ja urheilun katsomisesta YouTube TV:n kautta.