YouTube TV en YouTube Premium

YouTube TV is een betaald lidmaatschap voor live tv van grote omroepen, populaire kabelnetwerken en premium netwerken, en voor populaire shows van YouTube-creators. YouTube Premium is een afzonderlijk betaald lidmaatschap dat in bepaalde landen beschikbaar is en je een betere, ononderbroken beleving biedt op YouTube, YouTube Music en YouTube Kids.

Wat gebeurt er als je zowel lid bent van YouTube Premium als van YouTube TV? Over het algemeen staat het YouTube Premium-lidmaatschap los van het YouTube TV-lidmaatschap. Maar als je zowel lid bent van YouTube Premium als van YouTube TV, kun je je favoriete YouTube-video's op YouTube TV bekijken zonder advertenties. Je ziet nog wel advertenties bij live en opgenomen tv-programma's. Meer informatie over advertenties op YouTube TV

Opmerking: Er worden geen gepersonaliseerde advertenties getoond bij voor kinderen gemaakte content