Få support och skicka feedback

Har du en fråga om ditt YouTube TV-medlemskap? Våra supportspecialister hjälper dig. Du kan också kontakta YouTubes hjälpforum eller skicka feedback till YouTube för att rapportera ett produktproblem.

Komma igång: Hitta svar på dina vanligaste frågor

Läs mer om följande:

Försöker du säga upp din YouTube TV Base Plan? Följ stegen i den här artikeln

Kontakta andra YouTube-användare för att få hjälp

Kolla in våra sociala hjälpkanaler om du behöver ytterligare support:

Skicka in feedback om produkter och rapportera ett problem

Din feedback hjälper oss att förstå hur du upplever YouTube TV. Skicka feedback eller rapportera ett problem:

• Öppna YouTube TV-appen eller besök YouTube TV i en webbläsare.
  • Välj din profilbild följt av Skicka feedback.

Om du behöver hjälp med att lösa ett problem kan du kontakta supporten för YouTube TV.

Kontakta supporten för YouTube TV

Du kan när som helst kontakta supporten för YouTube TV.

1. Klicka på Hjälp  i navigeringsfältet.