Support krijgen en feedback sturen

Heb je een vraag over je YouTube TV-studentenlidmaatschap? Ons supportteam staat voor je klaar. Je kunt ook contact leggen met de YouTube Help-community of feedback naar YouTube sturen om een productprobleem te melden.

Aan de slag: antwoord op je meestgestelde vragen

Meer informatie over:

Probeer je je Basisabonnement voor YouTube TV op te zeggen? Volg dan de stappen in dit artikel.

Contact leggen met de YouTube Help-community

Check onze YouTube Help-kanalen op social media voor extra support:

Productfeedback indienen en problemen melden

Dankzij je feedback krijgen we meer inzicht in je gebruik van YouTube TV. Feedback indienen of een probleem melden:

• Open de YouTube TV-app of ga naar YouTube TV in een webbrowser.
  • Selecteer je profielfoto  en dan Feedback sturen.

Als je hulp nodig hebt om een probleem op te lossen, neem je contact op met het supportteam van YouTube TV.

Contact opnemen met het supportteam van YouTube TV

Je kunt altijd contact opnemen met het supportteam van YouTube TV.

1. Klik in de navigatiebalk op Help .
  2. Klik onder Meer hulp nodig? op Contact.
  3. Volg de instructies om met ons YouTube TV-supportteam te chatten.

Beschikbare opties:

• Chat : Krijg onmiddellijk hulp van onze experts via de chat.
  • E-mail : Krijg binnen 24 uur een reactie per e-mail.
  • Een gesprek aanvragen : praat met een supportspecialist.