Tuen pyytäminen ja palautteen lähettäminen

Onko sinulla kysyttävää YouTube TV ‑jäsenyydestä? Tukiasiantuntijamme auttavat mielellään. Voit myös olla yhteydessä YouTuben ohjeyhteisöön tai ilmoittaa YouTubelle tuoteongelmasta.

Näin pääset alkuun: Etsi vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Lue lisää seuraavista aiheista:

Yritätkö perua YouTube TV Base Plan ‐tilauksen? Seuraa tämän artikkelin ohjeita

YouTuben ohjeyhteisö

Saat lisäapua YouTuben ohjeyhteisön somekanavilta:

Tuotepalautteen lähettäminen ja ongelmista ilmoittaminen

Palautteesi avulla ymmärrämme paremmin YouTube TV:n käyttöäsi. Voit lähettää palautetta tai ilmoittaa ongelmasta seuraavasti:

• Avaa YouTube TV ‑sovellus.
  • Valitse profiilikuvasi ja sitten Lähetä palautetta.

Jos tarvitset apua ongelman ratkaisemiseen, ota yhteyttä YouTube TV:n tukeen.

Yhteydenotto YouTube TV:n tukeen

Voit ottaa yhteyttä YouTube TV:n tukeen milloin tahansa.

1. Klikkaa navigointipalkista Ohje .
  2. Klikkaa Tarvitsetko lisäapua? ‑kohdasta Ota yhteyttä.
  3. Ota yhteyttä YouTube TV:n tukitiimin seuraamalla ohjeita.

Yhteydenottovaihtoehdot:

• Chat : Saat apua asiantuntijoiltamme saman tien chatin kautta.
  • Sähköposti : Saat vastauksen sähköpostiin 24 tunnin kuluessa.
  • Pyydä puhelua : Soita tukiasiantuntijalle.