Få support, og send feedback

Har du spørgsmål om dit YouTube TV-medlemskab? Vores supportspecialister sidder klar til at hjælpe! Du kan også bruge YouTubes hjælpegruppe eller sende feedback til YouTube for at rapportere et produktproblem.

Kom godt i gang: Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Få flere oplysninger:

Forsøger du at opsige dit YouTube TV-basisabonnement? Følg vejledningen i denne artikel

Få hjælp fra YouTubes hjælpegruppe

Du kan få mere support og hjælp til YouTube på vores sociale kanaler:

Indsend produktfeedback, og rapportér et problem

Din feedback hjælper os med at forstå din oplevelse på YouTube TV. Sådan indsender du feedback eller rapporterer et problem:

• Åbn YouTube TV-appen, eller gå til YouTube TV i en webbrowser.
  • Vælg dit profilbillede og så Send feedback.

Hvis du har brug for hjælp til at løse et problem, kan du kontakte YouTube TV Support.

Kontakt YouTube TV Support

Du kan altid kontakte YouTube TV Support.

1. Klik på Hjælp på navigationslinjen.