Kan ik YouTube TV kijken terwijl ik op reis ben?

YouTube TV is beschikbaar in de Verenigde Staten. Je kunt YouTube TV kijken als je door de Verenigde Staten reist, maar de programma's verschillen per locatie.

• Als je vaak reist, moet je YouTube TV minimaal één keer per 3 maanden in je woonregio gebruiken, zodat we je de juiste lokale zenders kunnen blijven aanbieden.
  • Als je MLB-wedstrijden volgt, moet je YouTube TV elke 30 dagen minstens één keer in je woonregio gebruiken. Zo voorkom je weergavebeperkingen voor MLB-wedstrijden.
  • Als je naar een ander woongebied verhuist, update je je locatie in YouTube TV.

Hoe je YouTube TV gebruikt tijdens het reizen

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Wat je kunt bekijken tijdens binnenlandse reizen

Sport kijken op YouTube TV

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

• Lokale netwerken voor de locatie die je bezoekt. Opmerking: Je kunt buiten je woonregio geen lokale programma's opnemen.
  • Lokale sportprogramma's, afhankelijk van de rechten op de content en de beschikbare netwerken in dat land of die regio. Je kunt misschien ook sportprogramma's uit je woonregio bekijken als deze in andere landen en regio's beschikbaar zijn. Opmerking: Sportprogramma's kunnen sterk variëren op basis van de locatie en contentrechten. Meer informatie over weergavebeperkingen
  • Nationaal beschikbare netwerken, waaronder live en on demand-programma's. Opmerking: Sommige netwerken hebben verschillende versies voor verschillende tijdzones. Je ziet de live versie die bij je reislocatie hoort.
  • Alle programma's die je hebt opgenomen vanuit je woonregio. Programma's worden opgenomen zodra ze zijn uitgezonden op live tv.
  • YouTube-video's op YouTube TV.

Wat je kunt doen tijdens binnenlandse reizen

• Programma's uit je woonregio of van nationaal beschikbare netwerken opnemen.
  • Zoeken en browsen naar series, evenementen en films.

Buitenlandse reizen

Je hebt geen toegang tot programma's op YouTube TV wanneer je in het buitenland reist.

Weergavebeperkingen op YouTube TV

Tijdens je reis kunnen er beperkingen gelden voor live tv-programma's. Als je een programma dat je opneemt niet live kunt kijken, verschijnt dit icoon . Je opname is dan na afloop van het live programma beschikbaar in je bibliotheek.

Vind meer informatie over weergavebeperkingen op YouTube TV. Als je denkt dat de weergavebeperking onterecht is, neem je contact op met support zodat we het probleem kunnen lossen.