Skaffa YouTube TV

En YouTube TV Base Plan kostar 72,99 USD + skatt/månad.

Du kan också registrera dig för spanskspråkiga program som erbjuds via:

• Spanish Plan (kostar 34,99 USD + skatt/månad och kräver ingen Base Plan)
  • Spanish Plus-tillägg (kan köpas tillsammans med Base Plan).

Så här registrerar du dig för YouTube TV

Läs mer nedan om hur du kommer igång med YouTube TV och hur du registrerar dig.

Bra att veta innan du börjar

Platskrav och hur du aktiverar platsbehörigheter

När du registrerar dig för YouTube TV ber vi dig att dela ditt postnummer. Vi kan också be dig att bekräfta din plats via enhetens platsbehörighet. På så sätt ser du till att du får rätt lokala kanaler.

YouTube TV använder din internetanslutning för att hitta din plats och erbjuda rätt lokalt innehåll. Om vi inte hittar var du är får du en avisering om att YouTube TV inte har åtkomst. Du blir ombedd att tillåta att YouTube TV identifierar din plats – antingen via webbläsaren en mobil enhet. Välj Allow (tillåt).

Läs mer om platskrav och behörigheter.

Provperiod

Nya prenumeranter kan registrera sig för att prova YouTube TV. Du får tillgång till över 100 kanaler i basprenumerationen under provperioden. Du kan också registrera dig för att prova extra kanaler som HBO Max eller Spanish Plus innan du lägger till dem i ditt YouTube TV-medlemskap.

Registreringsprocess

Anvisningarna nedan hjälper dig att registrera dig och anpassa en YouTube TV Base Plan.

Steg 1: Registrera dig för YouTube TV

1. Registrera dig genom att öppna tv.youtube.com i en webbläsare.
  2. Klicka på knappen för att starta provperioden.
  3. Logga in med ditt Google-konto.

Steg 2: Bekräfta din hemadress

När du registrerar dig för YouTube TV blir du ombedd att ange ditt postnummer. Vi kan också be dig att bekräfta din plats via enhetens platsbehörighet. På så sätt ser du till att du får rätt lokala kanaler.

Om postnumret för ditt hem inte visas korrekt väljer du I don't live here (jag bor inte här) och anger postnumret.

Steg 3: Anpassa medlemskapet

1. Granska kanalerna som ingår i din YouTube TV Base Plan. Du ser även priset för medlemskapet.
  2. Klicka på Next (nästa) för att fortsätta till nästa steg.
  3. Lägg till eventuella premiumkanaler i din basprenumeration genom att klicka på cirkeln bredvid en kanal. Du kan lägga till hur många betalkanaler du vill under provperioden.
  4. Klicka på Next (nästa) när du är nöjd med dina val.
  5. Bekräfta det kreditkort du vill använda för att betala medlemskapet. Du blir inte debiterad förrän din kostnadsfria provperiod har upphört, och du kan avbryta när som helst.
  6. Klicka på Buy (köp) för att slutföra registreringsprocessen.