Registrer deg for YouTube TV

Base Plan-abonnementet på YouTube TV koster USD 72,99 + avgifter per måned.

Du kan også registrere deg for spansktalende kanaler gjennom

Slik registrerer du deg for YouTube TV

Nedenfor kan du finne ut mer om hvordan du kommer i gang med YouTube TV, og hvordan du registrerer deg.

Informasjon du bør vite om før du begynner

Posisjonskrav og hvordan du slår på posisjonstillatelsene

Når du registrerer deg for YouTube TV, ber vi deg om å oppgi postnummeret ditt. Det kan også hende vi ber deg om å bekrefte posisjonen din via enhetens posisjonstillatelser. Dermed kan du være sikker på at du får de riktige lokale TV-nettverkene.

YouTube TV bruker internettilkoblingen din til å finne posisjonen din og vise deg riktig lokalt innhold. Hvis vi ikke finner ut av hvor du befinner deg, får du et varsel om at YouTube TV ikke har tilgang. Du blir spurt av enten nettleseren eller mobilenheten om å la YouTube TV finne posisjonen din. Velg Tillat.

Finn ut mer om posisjonskrav og -tillatelser.

Prøveperiode

Nye abonnenter kan registrere seg for å prøve YouTube TV. I prøveperioden får du tilgang til over 100 kanaler som tilbys i Base Plan. Du kan også registrere deg for å prøve flere TV-nettverk, for eksempel HBO Max eller Spanish Plus, før du legger disse til i YouTube TV-abonnementet.

Registrering

Følg trinnene nedenfor for å registrere deg for og tilpasse Base Plan-abonnementet på YouTube TV.

Trinn 1: Registrer deg for YouTube TV

1. Gå til tv.youtube.com i en nettleser for å registrere deg.
  2. Klikk på knappen for å starte prøveperioden.
  3. Logg på med Google-kontoen din.

Trinn 2: Bekreft bostedet ditt

Når du registrerer deg for YouTube TV, blir du bedt om å dele postnummeret til hjemmeadressen din. Det kan også hende vi ber deg om å bekrefte posisjonen din via enhetens posisjonstillatelser. Dermed kan du være sikker på at du får de riktige lokale TV-nettverkene.

Hvis feil postnummer vises, velger du Jeg bor ikke her og skriver inn riktig postnummer.

Trinn 3: Tilpass abonnementet

1. Se gjennom TV-nettverkene i Base Plan-abonnementet ditt på YouTube TV. Du ser også prisen på abonnementet.
  2. Klikk på Neste for å gå videre til det neste trinnet.
  3. Legg til eventuelle betalte TV-nettverk i Base Plan-abonnementet ved å klikke i sirkelen ved siden av et TV-nettverk. Du kan legge til så mange betalte TV-nettverk du vil, i prøveperioden.
  4. Klikk på Neste når du er fornøyd med valgene dine.
  5. Bekreft kredittkortet du skal betale for abonnementet med. Du blir ikke belastet før prøveperioden er over, og du kan når som helst si opp abonnementet.
  6. Klikk på Kjøp for å fullføre registreringen.