Ta opp programmer på YouTube TV

Ta opp og lagre favorittprogrammene dine i biblioteket på YouTube TV, slik at du aldri går glipp av et program, en sportssending, et arrangement eller en film. Du kan legge til så mange programmer du vil, i biblioteket – med YouTube TV får du opptak med ubegrenset lagringsplass. I enkelte tilfeller kan det hende et sportsarrangement er utilgjengelig. Finn ut mer om begrensninger for avspilling på YouTube TV. Merk: Det vises ikke personlig tilpassede annonser i innhold som er laget for barn. Finn ut mer om annonser på YouTube TV.

Slik ser du sport på YouTube TV

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Ta opp eller fjern programmer

1. Gå til YouTube TV.
  2. Trykk på Legg til ved siden av programmet, sportslaget eller arrangementet du vil ta opp. Alle aktuelle og kommende visninger blir tatt opp og lagt til i biblioteket ditt.
    • Hvis du legger til et program i biblioteket ditt underveis i en episode, starter opptaket av denne episoden fra tidspunktet du la til programmet. Hvis det vises en reprise av denne episoden, erstattes det ufullstendige opptaket ditt av den fullstendige episoden.
  3. Trykk på Fjern ved siden av programmet, sportslaget eller arrangementet du vil fjerne. Alle aktuelle og kommende visninger blir fjernet. Programmene du allerede har tatt opp, er tilgjengelige inntil de utløper.
Merk: Du kan ikke ta opp innhold fra NFL RedZone ved bare å legge til bestemte lag, ligaer eller kamper i YouTube TV-biblioteket ditt. Du må legge til NFL RedZone i biblioteket, slik at hele programmet på åtte timer blir tatt opp.

Avspillingsalternativer for opptak (DVR)

Hvis du tar opp en kamp eller et program, kan du velge å:

• starte programmet fra begynnelsen
  • gjenoppta programmet der du satte det på pause
  • se programmet direkte
  • se høydepunktene (merk: sjekk om funksjonen for statistikk og høydepunkter støttes for ligaen du ser på, og på enheten du bruker)

Merk: Hvis du kommer over et dårlig opptak på YouTube TV, kan du rapportere det i videospilleren.