Programma's opnemen op YouTube TV

Neem je favoriete programma's op in je persoonlijke bibliotheek op YouTube TV en mis nooit meer een serie, sportprogramma, evenement of film. Je kunt zo veel programma's aan je bibliotheek toevoegen als je wilt. YouTube TV bevat DVR met een onbeperkte opslagruimte. Bepaalde sportevenementen zijn soms niet beschikbaar zijn. Vind meer informatie over weergavebeperkingen op YouTube TV. Opmerking: Er worden geen gepersonaliseerde advertenties getoond bij voor kinderen gemaakte content. Meer informatie over advertenties op YouTube TV

Sport kijken op YouTube TV

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Programma's opnemen of verwijderen

1. Ga naar YouTube TV
  2. Tik naast een serie, sportteam of evenement dat je wilt opnemen op Toevoegen . Alle huidige en aankomende uitzendingen worden opgenomen en toegevoegd aan je bibliotheek.
    • Als je een programma aan je bibliotheek toevoegt terwijl er een aflevering wordt uitgezonden, begint je opname vanaf het moment dat je het programma hebt toegevoegd. Als er een herhaling van de aflevering wordt uitgezonden, wordt je gedeeltelijke opname vervangen door de volledige aflevering.
  3. Tik naast een serie, sportteam of evenement dat je wilt verwijderen op Verwijderen. Alle huidige en toekomstige uitzendingen worden verwijderd. Je opgenomen programma's blijven beschikbaar tot ze verlopen.
Opmerking: Je kunt geen content van NFL RedZone opnemen door een team, competitie of wedstrijd aan je YouTube TV-bibliotheek toe te voegen. Je moet NFL RedZone aan je bibliotheek toevoegen, zodat het volledige blok van 8 uur wordt opgenomen.

Afspeelopties voor opnamen (DVR)

Als je een game of programma opneemt, kun je kiezen uit de volgende opties:

• Je programma starten vanaf het begin
  • Je programma hervatten waar je bent gebleven
  • Het programma dat momenteel live is bekijken
  • Hoogtepunten bekijken (controleer of de functie voor statistieken en hoogtepunten wordt ondersteund op je apparaat en voor de competitie die je kijkt)

Opmerking: Als je een slechte opname tegenkomt op YouTube TV, kun je dit melden in de videospeler.