Ohjelmien tallentaminen YouTube TV:ssä

Kun tallennat suosikkiohjelmasi YouTube TV:n omaan kirjastoon, et missaa yhtään ohjelmaa, urheilulähetystä, tapahtumaa tai elokuvaa. Voit lisätä kirjastoosi niin monta ohjelmaa kuin haluat, sillä YouTube TV:ssä on rajaton DVR. Tietyt urheilutapahtumat eivät välttämättä ole saatavilla. Lue lisää YouTube TV:n katselurajoituksista. Huom. Lapsille tehdyssä sisällössä ei näy personoituja mainoksia. Lue lisää mainoksista YouTube TV:ssä.

Urheilun katsominen YouTube TV:stä

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Ohjelmien tallentaminen ja poistaminen

1. Avaa YouTube TV.
  2. Napauta tallennettavan ohjelman, urheilujoukkueen tai tapahtuman vierestä Add (Lisää) . Kaikki nykyiset ja tulevat lähetykset tallennetaan ja lisätään kirjastoosi.
    • Jos lisäät ohjelman kirjastoon kesken jakson, tallennus alkaa ohjelman lisäyshetkestä. Jos jaksosta esitetään uusinta, osittainen tallenne korvataan kokonaisella tallennetulla jaksolla.
  3. Valitse poistettavan ohjelman, urheilujoukkueen tai tapahtuman vierestä Remove (Poista). Kaikki nykyiset ja tulevat lähetykset poistetaan. Tallentamasi ohjelmat ovat katsottavissa, kunnes ne vanhenevat.
Huom. NFL RedZonen sisältöä ei voi tallentaa suoraan lisäämällä tietyn joukkueen, sarjan tai ottelun YouTube TV ‐kirjastoon. Sinun on lisättävä NFL RedZone kirjastoosi, jotta koko kahdeksan tunnin lähetys tallennetaan.

Tallenteiden (DVR) katseluvaihtoehdot

Kun tallennat ottelua tai ohjelmaa, sinulla on nämä vaihtoehdot:

• Aloita ohjelma alusta.
  • Jatka ohjelmaa kohdasta, johon olet keskeyttänyt sen.
  • Siirry senhetkiseen livekuvaan.
  • Katso ratkaisuhetket (tarkista, onko tilasto- ja ratkaisuhetkiominaisuus saatavilla katsomassasi sarjassa ja käyttämälläsi laitteella).

Huom. Jos näet YouTube TV:ssä huonon tallenteen, voit ilmoittaa siitä videosoittimessa.