Optag programmer på YouTube TV

Gå aldrig glip af en serie, sportsbegivenhed, event eller film – optag dine yndlingsprogrammer til din personlige samling på YouTube TV. Du kan føje lige så mange programmer til din samling, som du vil – YouTube TV inkluderer DVR med ubegrænset lagerplads. Ved nogle lejligheder kan bestemte sportsbegivenheder være utilgængelige. Få flere oplysninger om afspilningsbegrænsninger på YouTube TV. Bemærk! Der vises ikke personligt tilpassede annoncer sammen med indhold, der er lavet til børn. Få flere oplysninger om annoncer på YouTube TV.

Sådan ser du sport på YouTube TV

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Optag eller fjern programmer

1. Gå til YouTube TV.
  2. Tryk på Tilføj ud for en serie, et sportshold eller en begivenhed, du vil optage. Så bliver alle aktuelle og kommende udsendelser optaget og føjet til din samling.
    • Hvis du føjer et program til din samling, mens et afsnit er i gang, vil optagelsen starte fra det tidspunkt, hvor du tilføjede programmet. Hvis der vises en genudsendelse af afsnittet, erstattes den delvise optagelse af det komplette afsnit.
  3. Tryk på Fjern ud for en serie, et sportshold eller en begivenhed, du vil fjerne. Så bliver alle aktuelle og kommende udsendelser fjernet. De programmer, du har optaget, er tilgængelige, indtil de udløber.
Bemærk! Du kan ikke optage indhold fra NFL RedZone ved blot at føje et bestemt hold, en bestemt liga eller en bestemt kamp til din YouTube TV-samling. Du skal føje NFL RedZone til din samling, så hele blokken på 8 timer bliver optaget.

Afspilningsmuligheder for optagelser (DVR)

Hvis du optager en kamp eller et program, kan du vælge at:

• Starte dit program fra begyndelsen
  • Genoptage programmet, hvor du satte det på pause
  • Følge med i programmet live
  • Se højdepunkter (Bemærk! Tjek, om funktionen sportsstatistik og højdepunkter er understøttet for den liga, du ser, og på din enhed)

Bemærk! Hvis du støder på en dårlig optagelse i YouTube TV, kan du rapportere det i videoafspilleren.