Hva er YouTube TV?

YouTube TV er en strømmetjeneste med direktesendt TV fra over 100 kringskastningsnettverk, kabelnettverk og regionale sportsnettverk.

Slik registrerer du deg for YouTube TV

Når du registrerer deg for et YouTube TV-abonnement, får du

• direktesendt TV fra store kringkastingsnettverk
  • direktesendt sport
  • populære kabelnettverk og tilleggskanaler
  • ubegrenset opptaksplass
  • opptil seks kontoer til prisen av én

Du kan også registrere deg for spanske kanaler som tilbys gjennom

Se på innholdet på alle enheter, for eksempel på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller TV-en. Med et Base Plan-abonnement på YouTube TV kan du se på opptil tre enheter samtidig. Du kan for eksempel se på innhold på datamaskinen og mobilen samtidig, som da utgjør to av de tre tilgjengelige enhetene.

YouTube Originals og YouTube-videoer på vei opp er inkludert i YouTube TV.

Finn ut mer om priser og hvordan du ser på serier eller sport på YouTube TV.