Wat is YouTube TV?

YouTube TV is een tv-streamingservice met live tv van meer dan 100 uitzendkanalen, kabelzenders en regionale sportnetwerken.

Aanmelden voor YouTube TV

Als je je aanmeldt voor een YouTube TV-abonnement, krijg je:

• Live tv van populaire tv-zenders
  • Live sport
  • Populaire kabel- en premium netwerken
  • Onbeperkte DVR-ruimte
  • Tot wel 6 accounts voor 1 prijs

Je kunt je ook aanmelden voor Spaanstalige programma's die worden aangeboden via:

Kijk op al je apparaten, zoals je telefoon, tablet, computer of tv. Met een YouTube TV-basisabonnement kun je op maximaal 3 apparaten tegelijk kijken. Als je tegelijkertijd op een computer en een mobiel apparaat kijkt, telt dit als 2 van de 3 beschikbare apparaten.

YouTube TV biedt ook YouTube Originals en trending YouTube-video's.

Vind meer informatie over prijzen en hoe je series of sport kijkt op YouTube TV.