Se YouTube TV på spansk med Spanish Plus eller Spanish Plan

YouTube TV-abonnenter kan få spansksprogede programmer på 3 måder:

• Tilmeld dig basisabonnementet for at få Telemundo med i dit medlemskab.
  • Tilmeld dig Spanish Plus-tilføjelsen (kræver basisabonnement) for at få mere end 25 spansksprogede tv-netværk føjet til dit basisabonnement.
  • Tilmeld dig Spanish Plan (kræver ikke basisabonnement) for at få over 28 spansksprogede tv-netværk inkluderet i dit medlemskab.
Vidste du, at du kan konfigurere din YouTube TV-app til spansk? Få flere oplysninger.

Det får du med Spanish Plus

Når du køber Spanish Plus, får du adgang til mere end 25 tv-netværk på kanalerne i dit YouTube TV-basisabonnement:

• Antena 3
  • Baby TV Español
  • Bandamax
  • beIN Sports Español
  • beIN XTRA en Español
  • Cine Latino
  • Cine Mexicano
  • CNNe
  • De Película
  • De Película Clásico
  • Discovery en Español
  • Discovery Familia
  • ESPN Deportes
  • EstrellaTV
  • FOROtv
  • Fox Deportes
  • Hogar de HGTV
  • Nat Geo Mundo
  • NTN 24
  • Nuestra Tele
  • Pasiones
  • SonyCine
  • Tastemade en Español
  • Telehit
  • Telehit Música
  • tlvnovelas
  • Tr3s
  • TyC Sports
  • Universo
  • WAPA

Sådan føjer du Spanish Plus til dit medlemskab

Hvis du vil købe Spanish Plus-tilføjelsen, skal du følge vejledningen i, hvordan du føjer et tv-netværk til dit YouTube TV-medlemskab.

Det får du med Spanish Plan

YouTube TV Spanish Plan er et alternativ til basisabonnementet og kræver ikke et basisabonnement. Når du tilmelder dig et spansk abonnement, får du adgang til mere end 28 spansksprogede tv-netværk i dit medlemskab:

• beIN ñ
  • beIN Xtra en Español
  • Antena 3
  • NTN 24
  • Nuestra Tele
  • TyC Sports
  • Discovery en Espanol
  • Discovery Familia
  • Baby TV Espanol
  • ESPN Deportes
  • Hogar de HGTV
  • Nat Geo Mundo
  • EstrellaTV
  • Fox Deportes
  • Cine Latino
  • Pasiones
  • WAPA América
  • Cine Mexicano
  • Sony Cine
  • Tastemade en Español
  • Tr3s
  • CNN Espanol
  • Bandamax
  • De Pelicula
  • De Pelicula Classico
  • FOROtv
  • Telehit
  • Telehit Música
  • Tlnovelas
  • Galavision
  • Unimas
  • Univision

Sådan føjer du Spanish Plan til dit medlemskab

Hvis du vil købe Spanish Plan, skal du følge vejledningen i, hvordan du tilmelder dig YouTube TV, her.

Sådan skifter du mellem Spanish Plus og Spanish Plan

Sådan skifter du til Spanish Plus fra Spanish Plan:

• Først skal du tilmelde dig et basisabonnement ved at gå til siden Medlemskaber.
  • Når du har købt et basisabonnement, kan du købe Spanish Plus ved at føje det til dit medlemskab.
  • Når du har købt basisabonnementet, anbefaler vi, at du fjerner Spanish Plan fra dine abonnementer.

Sådan skifter du til Spanish Plan fra Spanish Plus:

Du kan se en komplet liste over tv-netværk, der kan købes uden et basisabonnement, her.