Lägga till Sports Plus i ditt YouTube TV-medlemskap

Du kan lägga till ytterligare sportkanaler i ditt YouTube TV-medlemskap genom att registrera dig för Sports Plus. Sports Plus är ett paket med kanaler som du kan lägga till i Base Plan för 10,99 USD per månad.

Sports Plus-förmåner

• Du kan titta på och spela in hundratals livematcher och evenemang med obegränsad DVR-lagring.
  • Dölj sportresultat på en lag- eller ligasida om du inte vill veta resultatet förrän du tittar på en match.

Följande kanaler ingår i Sports Plus:

• beIN SPORTS/beIN SPORTS XTRA
  • Billiard TV
  • Fox Soccer Plus
  • MAVTV Motorsports Network
  • NFL RedZone
  • Outside
  • PlayersTV
  • PokerGO+
  • SportsGrid
  • Stadium
  • Tennis Channel
  • FanDuel TV
  • VSiN
  • Fight Network
  • Impact Wrestling

Obs!

• Sports Plus-kanaler är inte tillgängliga som enskilda tillägg. Om du vill prenumerera på en viss kanal måste du köpa paketet.
  • Om du har haft en kostnadsfri provperiod på FOX Soccer Plus-tillägget tidigare är du inte kvalificerad för en kostnadsfri provperiod på Sports Plus.