Retningslinjer for lagret musikk

Hvis du har en YouTube Music-konto, kan det hende du får tilgang til tjenerplass der du kan laste opp og lagre bestemte typer innhold fra datamaskinen (for eksempel musikkfiler som inneholder metadata og albumgrafikk) («lagret musikkinnhold»). Hvis du velger å laste opp lagret musikkinnhold, beholder du alle de eksisterende rettighetene til det lagrede musikkinnholdet, og en kopi lagres på dine vegne. YouTube gjør det lagrede musikkinnholdet ditt tilgjengelig for deg via YouTube Music-kontoen din. Det er bare du som har tilgang til det lagrede musikkinnholdet ditt via YouTube Music-kontoen din, og du kan ikke dele det med andre – heller ikke YouTube-brukere som er med i Google- eller YouTube-familieabonnementet ditt. Du er selv juridisk ansvarlig for det lagrede musikkinnholdet du laster opp til YouTube Music, og du kan ikke legge til åndsverk fra tredjeparter (for eksempel opphavsrettsbeskyttet materiale) med mindre du har fått tillatelse fra de aktuelle partene eller på andre måter er juridisk berettiget til å gjøre det.

Det kan hende vi må gjøre noen få endringer i det lagrede musikkinnholdet ditt, hvis det er nødvendig for å kunne spille av innholdet på YouTube Music eller i YouTube Music-appen. YouTube deler ikke det lagrede musikkinnholdet ditt med tredjeparter.

Merk: Enkelte funksjoner i YouTube Music er ikke tilgjengelige for brukere med administrerte kontoer. Her kan du finne ut mer om YouTube-versjoner med tilsyn.