Utforska YouTube Music Premium-förmånerna

YouTube Music Premium-medlemmar kan anpassa lyssnarupplevelsen på YouTube Music med ytterligare förmåner som endast är tillgängliga med ett betalmedlemskap. Nedan kan du läsa om några av förmånerna som bara YouTube Premium-medlemmar får.

Utan annonser

Om du är YouTube Music Premium-medlem kan du lyssna på alla dina favoritlåtar och titta på videor utan annonser.

Uppspelning i bakgrunden

Du kan även spela upp musik i bakgrunden på din mobila enhet, till och med när du stänger appen.

Ladda ned musik offline

Som YouTube Music Premium-medlem kan du ladda ned musik till din enhet i upp till 30 dagar. Du kan också ställa in en offlinemix. Då laddar YouTube Music automatiskt ned innehåll åt dig utifrån tidigare lyssningshistorik.

Använda läget Endast ljud

Du kan aktivera läget Endast ljud för att lyssna på musik utan att ladda en musikvideo. Det gör att du kan lyssna på musik från dina favoritartister kontinuerligt, även om du har dålig anslutning eller problem med videouppspelning.

Res med YouTube Music

Som YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-medlem har du tillgång till medlemsförmånerna och ditt musikbibliotek i YouTube Music-appen, även om du är i ett land/en region där YouTube Music inte är tillgängligt. Musikinnehållet som är tillgängligt för dig hemma kan du ta med dig på resor i sex månader, så att du kan fortsätta att lyssna. Nedladdningar är också tillgängliga i 30 dagar utan internetanslutning.

Medlemsförmånerna (som musik offline, uppspelning i bakgrunden, lyssning utan annonser osv.) kan du bara ha med dig i YouTube Music-appen. Dessa förmåner stöds för närvarande inte för resande medlemmar via andra appar och tjänster.

Blanda nedladdningar

Nu kan du blanda alla dina nedladdningar i YouTube Music-appen. Oavsett om du är offline eller bara vill spara data kan du lyssna på en mix av din egen nedladdade musik genom att följa dessa steg:
  1. Öppna YouTube Music-appen och se till att du är inloggad på ditt YouTube Music Premium-medlemskap.
  2. Tryck på Bibliotek i menyn längst ned på skärmen i appen.
  3. Tryck på Nedladdningar.
  4. Tryck på Blanda alla spår.

Casta musik till en högtalare eller tv-enhet

När du har installerat webbappen YouTube Music kan du spela upp musik och styra uppspelningen på en högtalare, Smart Display eller tv-enhet. Det gör du genom att spegla enheten från webbappen till en högtalarenhet. När den speglas förblir musiken ansluten till högtalaren så länge den spelas upp från webbappen YouTube Music. Om du stänger webbappen eller stoppar låten från webbappen slutar musiken även att spelas upp från högtalaren.

Om du är YouTube Music Premium-medlem kan du spela upp musik på en högtalare, Smart Display eller tv-enhet genom att casta från YouTube Music-webbappen till en högtalarenhet eller genom att öppna music.youtube.com i en webbläsare. När du castar fortsätter musiken att spelas även om du stänger Chrome eller webbappen eller stänger av datorn.

Så här castar du:

• Öppna YouTube Music-webbappen eller öppna music.youtube.com i en webbläsare.
  • Klicka på Cast-ikonen "" (nära profilbilden).
  • Klicka på enheten eller gruppen du vill casta till.
  • När du spelar upp en låt eller video börjar innehållet spelas upp på den valda enheten eller gruppen.
  • Klicka på Cast-ikonen "" och sedan på Sluta casta om du vill sluta casta.