Tutustu YouTube Music Premiumin etuihin

YouTube Music Premiumin maksullinen jäsenyys tuo lisäetuja, joiden avulla jäsenet voivat yksilöidä kuuntelukokemuksensa YouTube Musicissa. Lue alta lisää YouTube Music Premium ‑jäsenyyden eduista.

Näin tilaat YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

Videoiden katselu ja musiikin kuuntelu ilman mainoksia

YouTube Music Premiumin jäsenenä voit kuunnella musiikkia ja katsoa musiikkivideoita ilman mainoksia.
YouTube Music Premiumin ja YouTube Premiumin jäsenet voivat kuitenkin edelleen nähdä sisällöntuottajan podcasteihin lisäämää brändäystä tai kampanjoita. Saatat nähdä myös mainoslinkkejä, hyllyjä ja muita ominaisuuksia sisällössä ja sen ympärillä, jos sisällöntuottaja on lisännyt tai ottanut ominaisuuden käyttöön.

Taustakuuntelu

Voit kuunnella musiikkia ja podcasteja taustalla mobiililaitteellasi myös, kun sovellus on suljettu.

Musiikin ja podcastien lataaminen offline-kuuntelua varten

YouTube Music Premiumin jäsenenä voit ladata musiikkia ja podcasteja laitteellesi jopa 30 päivän ajaksi.

Voit myös ottaa älylataukset käyttöön, jolloin YouTube Music lataa musiikkisisältöä automaattisesti aiemman kuunteluhistoriasi perusteella.

Huom. Voit ladata podcasteja jäsenyydestä riippumatta. Joitakin jaksoja tai ohjelmia ei välttämättä voi ladata Vain ääni ‑tilassa.

Vain ääni ‑tila

Voit laittaa Vain ääni ‐tilan päälle ja kuunnella musiikkia ja useimpia podcasteja lataamatta videokuvaa. Näin voit nauttia sisällöstä keskeytyksettä myös hitaalla verkkoyhteydellä tai jos videotoistossa on ongelmia.
Huom. Vain ääni ‐tila ei välttämättä ole käytettävissä kaikessa sisällössä, mutta se on saatavilla kaikille podcastien kuuntelijoille jäsenyydestä riippumatta.

YouTube Music matkustaa mukanasi

YouTube Music Premiumin jäsenet voivat käyttää maksullisia jäsenetuja ja musiikkikirjastoaan YouTube Music ‑sovelluksessa myös alueilla, joilla YouTube Music ei ole saatavilla. Kun matkustat kotimaasi ulkopuolella, musiikkisisältö on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan. Musiikkilataukset ovat käytettävissä 30 päivää ilman nettiyhteyttä. Podcastien lataukset eivät ole käytettävissä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Maksulliset jäsenedut, kuten musiikin kuuntelu ilman mainoksia ja nettiä sekä taustalla, kulkevat mukana vain YouTube Music ‑sovelluksessa, eikä niitä tällä hetkellä tueta muissa sovelluksissa tai palveluissa.

Huom. Voit ladata podcasteja jäsenyydestä riippumatta. Joitakin jaksoja tai ohjelmia ei välttämättä voi ladata Vain ääni ‑tilassa.

Latausten satunnainen toisto

Jos olet offline-tilassa tai haluat muuten vain säästää dataa, YouTube Music ‐sovelluksella voit toistaa kaikki latauksesi satunnaisessa järjestyksessä. Näin voit kuunnella lataamaasi musiikkia tai podcasteja satunnaistoistolla:

1. Avaa YouTube Music ‐sovellus kirjautuneena YouTube Music Premium ‐tilillesi.
  2. Valitse sovelluksen alalaidan valikosta Kirjasto.
  3. Napauta Lataukset.
  4. Valitse Toista kaikki satunnaisesti.

Musiikin striimaus kaiuttimeen tai televisioon

YouTube Music Premiumin jäsenenä voit kuunnella musiikkia kaiuttimen, Smart Displayn tai television kautta. Voit striimata YouTube Musicin verkkosovelluksesta kaiutinlaitteeseen tai siirtyä selaimella osoitteeseen music.youtube.com

Striimattaessa musiikin toisto jatkuu, vaikka poistuisit Chromesta, sulkisit verkkosovelluksen tai sammuttaisit tietokoneen.

Huom. Voit striimata podcasteja jäsenyytesi tilasta riippumatta, mutta kaikkia podcasteja tai ohjelmia ei voi välttämättä ladata.

Striimauksen valmistelu

1. Avaa YouTube Musicin verkkosovellus tai siirry selaimella osoitteeseen music.youtube.com
  2. Valitse Striimaa (profiilikuvan läheltä).
  3. Valitse laite tai laiteryhmä, johon haluat striimata.
  4. Kappale, podcast tai video toistetaan valitussa laitteessa tai laiteryhmässä.
  5. Voit lopettaa striimauksen valitsemalla Striimaa-kuvakkeen ja sitten Lopeta striimaus.