Explorar els avantatges de YouTube Music Premium

Els membres de YouTube Music Premium poden personalitzar la seva experiència d'escolta a YouTube Music amb els avantatges addicionals que només es poden obtenir amb una subscripció de pagament. A continuació trobaràs informació sobre els avantatges que reben només els membres de YouTube Music Premium.

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

Nota: els usuaris de determinats països o regions poden tenir experiències de producte diferents.

Reproduir vídeos i escoltar música sense anuncis

Si ets membre de YouTube Music Premium, pots gaudir de totes les teves cançons i tots els teus vídeos musicals preferits sense anuncis.
És possible que els membres de YouTube Music Premium i YouTube Premium continuïn veient brànding i promocions inserides pel creador als pòdcasts. Si el creador afegeix o activa la funció, també pot ser que vegis enllaços promocionals, prestatges i altres funcions al voltant del vídeo o al mateix contingut.

Reproducció en segon pla

Reprodueix música i pòdcasts en segon pla al dispositiu mòbil, fins i tot quan tanques l'aplicació.

Baixar música i pòdcasts sense connexió

Com a membre de YouTube Music Premium, pots baixar música i pòdcasts al dispositiu (hi estaran disponibles fins a un màxim de 30 dies).

També pots configurar les baixades intel·ligents i YouTube Music baixarà contingut musical automàticament en funció del teu historial d'escolta anterior.

Nota: pots baixar pòdcasts independentment de l'estat de la teva subscripció. És possible que alguns episodis o programes no estiguin disponibles per baixar-los en mode de només àudio.

Utilitzar el mode de només àudio

Pots activar el mode de només àudio per escoltar música i la majoria de pòdcasts sense carregar cap vídeo. D'aquesta manera, pots gaudir de contingut d'artistes i podcasters contínuament, fins i tot si tens baixa connectivitat o problemes per reproduir vídeos.
Nota: és possible que el mode de només àudio no estigui disponible en tots els continguts, però ho està per a tots els oients de pòdcasts, independentment de l'estat de subscripció.

Viatjar amb YouTube Music

Si ets membre de YouTube Music Premium, pots accedir als avantatges de la subscripció de pagament i a la biblioteca de música a l'aplicació YouTube Music, encara que siguis en un país o una regió on aquesta plataforma no està disponible. El contingut musical que tens disponible a casa viatjarà amb tu durant 6 mesos, perquè puguis continuar gaudint de la teva experiència d'escolta. Les baixades de música continuaran disponibles durant 30 dies sense connexió a Internet. Les baixades de pòdcasts no estan disponibles fora dels EUA.

Els avantatges de la subscripció de pagament (com ara la reproducció sense connexió, en segon pla i la música sense anuncis) només viatjaran amb tu a l'aplicació YouTube Music. Actualment, els membres que estan de viatge no poden gaudir d'aquests avantatges en altres aplicacions o serveis.

Nota: pots baixar pòdcasts independentment de l'estat de la teva subscripció. És possible que alguns episodis o programes no estiguin disponibles per baixar-los en mode de només àudio.

Reproduir les baixades aleatòriament

Tant si no tens connexió com si només vols estalviar dades, l'aplicació YouTube Music et permet reproduir totes les teves baixades aleatòriament. Segueix els passos que s'indiquen a continuació per escoltar aleatòriament un mix de la música o els pòdcasts que has baixat.

1. Obre l'aplicació YouTube Music des del compte de YouTube Music Premium amb què hagis iniciat la sessió.
  2. Toca Biblioteca al menú de la part inferior de la pantalla de l'aplicació.
  3. Toca Baixades.
  4. Toca Reprodueix-ho tot aleatòriament.

Emetre música a un altaveu o dispositiu de televisió

Si ets membre de YouTube Music Premium, pots reproduir música en un altaveu, pantalla intel·ligent o dispositiu de televisió emetent-la des de l'aplicació web YouTube Music a un altaveu o bé visitant music.youtube.com en un navegador web.

Quan emetis música, es continuarà reproduint encara que surtis de Chrome, tanquis l'aplicació web o apaguis l'ordinador.

Nota: els pòdcasts es poden emetre independentment de l'estat de subscripció, però és possible que alguns pòdcasts o programes no es puguin baixar.

Configurar una emissió

1. Obre l'aplicació web YouTube Music o ves a music.youtube.com en un navegador web.
  2. Fes clic a la icona Emet (a prop de la teva foto de perfil).
  3. Fes clic al dispositiu o grup en què vols emetre el contingut.
  4. En reproduir una cançó, pòdcast o vídeo, el contingut començarà a reproduir-se al dispositiu o grup seleccionat.
  5. Per aturar l'emissió de contingut, fes clic a la icona Emet i, a continuació, a Atura l'emissió.