Använda YouTube Music med andra appar och tjänster

YouTube Music kan integreras med en mängd andra appar och tjänster så att du får en fantastisk lyssnarupplevelse, både på mobilen och på språng. Läs nedan om du vill veta hur du använder YouTube Music med en av dessa andra tjänster.

Smarta högtalare

Nu kan du använda YouTube Music på smarta högtalare, till exempel Google Home-högtalare, Google Pixel Buds, Sonos, Bose och Polk-enheter.

Smarta högtalare streamar musik som är relaterad till albumet, sången eller spellistan du efterfrågar. De kan inte spela specifika förfrågningar eller upprepa låtar. Du kan dock ändra radiostationen för att lyssna på annan musik och hoppa till nästa låt upp till sex gånger i timmen.

Obs! YouTube Music Premium-medlemmar får annonsfritt innehåll på smarta högtalare och kan lyssna på album, låtar och spellistor på begäran. Kolla in våra alternativ för betalmedlemskap för att se medlemsförmånerna och registrera dig.

På vissa marknader är YouTube Music standardmusikstreamingtjänsten på Google Home-enheter. Om det inte är standard där du befinner dig kan du ändra inställningarna för musiktjänster.

YouTube Music Premium-medlemmar

Om du är YouTube Music Premium-medlem kan du lyssna på musik med fler appar och tjänster. Läs mer nedan.

Android Auto

Så här får du åtkomst till YouTube Music med Android Auto:
  1. Se till att du är inloggad i YouTube Music-appen.
  2. När du har loggat in öppnar du fliken Musik i Android Auto.
  3. YouTube Music ska nu finnas på fliken Musik.
Om du får ett felmeddelande när du försöker använda YouTube Music med Android Auto behöver du se till att du är inloggad i YouTube Music-appen. Försök sedan använda YouTube Music på Android Auto igen.

Sonos trådlösa högtalare

Så här ställer du in YouTube Music i Sonos-appen:

1. Öppna Sonos-appen.
  2. Välj More på menyn längst ned på skärmen.
  3. Tryck på Add Music Services.
  4. Välj YouTube Music > Add to Sonos.
  5. Tryck på I'm already a member.
  6. Tryck på Authorize och klistra in koden som visades på föregående skärm.
  7. Tryck på Next och logga in på eller välj ditt YouTube Music-konto.
  8. Återgå till Sonos-appen.
  9. Ange ett konto och klicka sedan på Done.

Om du har problem med att ansluta kanske du behöver uppdatera appen. Följ sedan stegen igen.

Apple CarPlay

Så här använder du YouTube Music med Apple CarPlay:

1. Se till att du är inloggad i YouTube Music-appen.
  2. Öppna YouTube Music-appen på CarPlay-skärmen.
  3. Du kan utforska din musik via navigeringsfältet längst upp på skärmen. Utforska musik med flikarna Rekommenderas, Bibliotek och Nedladdningar.

Om du får ett felmeddelande när du försöker använda YouTube Music med Apple CarPlay behöver du se till att du är inloggad i YouTube Music-appen.