Blanda eller upprepa låtar

När du använder YouTube Music-appen kan du ta kontroll över lyssnarupplevelsen genom att blanda en spellista eller upprepa en låt. Läs mer nedan.

Blanda låtar i en spellista, ett album eller från en artistsida

Från ett album:

1. Klicka på ett album (för en artist) som du vill lyssna på.
  2. Klicka på Meny ”.
  3. Klicka på Blanda uppspelning .

Från en spellista eller artistsida:

1. Klicka på en spellista eller artistsida (för en artist) som du vill lyssna på.
  2. Klicka på Blanda .

Blanda en spellista eller ett album medan du lyssnar

När du lyssnar på låtar från ett album eller en spellista kan du blanda ordningen på låtarna. Klicka bara på de korslagda pilarna längst ned till höger.

Blanda låtar och album i biblioteket

Så här blandar du din musik:
  1. Öppna biblioteket på music.youtube.com.
  2. Välj Låtar.
  3. Välj Blanda alla.
Låtar du gillar och låtar du lägger till i biblioteket visas på sidan Låtar. De här låtarna kan även läggas till i blandningen.
Om du har lagt till ett album i YouTube Music-biblioteket visas alla enskilda låtar i albumet även på sidan Låtar. De här låtarna kan även läggas till i blandningen.
När du synkroniserar enhetens filer med YouTube Music spelas de upp bredvid YouTube Music-biblioteket när du shufflar låtarna.
Läs mer om biblioteket och hur du kan använda det för att förbättra lyssnarupplevelsen.

Så här spelar du upp en låt, ett album eller en spellista igen

När du lyssnar på en låt från ett album eller en spellista klickar du på pilarna som går runt tills siffran 1 visas i mitten. När du gör det upprepas den aktuella låten eller videon.

Om du lyssnar på en spellista eller ett album kan du klicka på pilarna som går runt igen tills pilarna lyser upp för att spela upp hela spellistan eller albumet igen.

Om du har valt en viss låt, video, artistblandning eller radio kan du bara upprepa låten eller videon som spelas för tillfället.