Gjenta sanger eller spill dem av i tilfeldig rekkefølge

Med YouTube Music-appen kan du tilpasse lytteopplevelsen din ved å gjenta en sang eller spille av en spilleliste i tilfeldig rekkefølge. Nedenfor kan du finne ut hvordan du gjør dette.

Spill av sanger fra en spilleliste, et album eller en artistside i tilfeldig rekkefølge

Fra et album:

1. Klikk på albumet til artisten du vil høre på.
  2. Klikk på menyen ».
  3. Klikk på Spill i tilfeldig rekkefølge .

Fra en spilleliste eller artistside:

1. Klikk på en spilleliste eller artistsiden til artisten du vil høre på.
  2. Klikk på Tilfeldig rekkefølge .

Slå på tilfeldig rekkefølge mens du hører på en spilleliste eller et album

Når du hører på sanger fra et album eller en spilleliste, kan du spille dem av i tilfeldig rekkefølge. Dette gjør du ved å klikke på krysspilene nederst til høyre.

Spill av sanger og album i biblioteket i tilfeldig rekkefølge

Slik spiller du av all musikken din i tilfeldig rekkefølge:
  1. Gå til Bibliotek  på music.youtube.com.
  2. Velg Sanger.
  3. Velg Spill av alle i tilfeldig rekkefølge.
Sanger du liker, og sanger du har lagt til i biblioteket ditt, vises på Sanger-siden. Disse sangene kan også inkluderes i miksen som spilles av i tilfeldig rekkefølge.
Hvis du har lagt til et album i YouTube Music-biblioteket ditt, vises hver enkelt sang på albumet også på Sanger-siden. Disse sangene kan også inkluderes i miksen som spilles av i tilfeldig rekkefølge.
Når du synkroniserer filene på enheten med YouTube Music, spilles de av sammen med sangene i YouTube Music-biblioteket ditt når du spiller dem av i tilfeldig rekkefølge.
Finn ut mer om biblioteket og hvordan du kan bruke det til å få en enda bedre lytteopplevelse.

Slik spiller du en sang, et album eller en spilleliste på nytt

Når du hører på en sang på et album eller i en spilleliste, klikker du på sirkelpilene til tallet 1 vises i midten. Da gjentas sangen eller videoen.

Hvis du hører på en spilleliste eller et album, kan du klikke på sirkelpilene  igjen til de lyser – dette betyr at hele spillelisten eller albumet spilles av på nytt.

Hvis du har valgt en bestemt sang, video, artist i tilfeldig rekkefølge eller radio, kan du bare gjenta sangen eller videoen som spilles av akkurat nå.