Nummers herhalen of shuffelen

Met de YouTube Music-app bepaal je zelf hoe je naar je muziek luistert. Shuffel bijvoorbeeld een playlist of herhaal een nummer. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Nummers van een playlist, album of artiestenpagina shufflen

Van een album:

1. Klik op het album (voor een artiest) waarnaar je wilt luisteren.
  2. Klik op Menu ''.
  3. Klik op Shuffle .

Van een playlist of artiestenpagina:

1. Klik op de playlist of de artiestenpagina (voor een artiest) waarnaar je wilt luisteren.
  2. Klik op Shuffle .

Een playlist of album shufflen terwijl je ernaar luistert

Terwijl je naar een nummer in een album of playlist luistert, kun je de volgorde van de nummers in een playlist of album shufflen. Klik hiervoor rechtsonder op de gekruiste pijlen .

Nummers en albums in de bibliotheek shufflen

Zo shuffle je al je muziek:
  1. Ga op music.youtube.com naar Bibliotheek .
  2. Selecteer Nummers.
  3. Selecteer Alles shufflen.
Nummers die je liket en nummers die je aan je bibliotheek hebt toegevoegd, staan op de pagina Nummers. Deze nummers kunnen ook worden opgenomen in je shuffle-mix.
Als je een album aan je YouTube Music-bibliotheek hebt toegevoegd, komt elk afzonderlijk nummer in dat album ook op de pagina Nummers. Deze nummers kunnen ook worden opgenomen in je shuffle-mix.
Als je je apparaatbestanden met YouTube Music synchroniseert, worden ze samen met je YouTube Music-bibliotheek afgespeeld als je je nummers shufflet.
Bekijk meer informatie over de bibliotheek en hoe je deze kunt gebruiken om op nog meer manieren te luisteren.

Een nummer, album of playlist herhalen

Terwijl je naar een nummer in een album of playlist luistert, klik je op de cirkelvormige pijlen  tot het cijfer 1 in het midden verschijnt. Het huidige nummer of de huidige video wordt dan herhaald.

Als je naar een playlist of album luistert, kun je ook op de cirkelvormige pijlen  klikken totdat de pijlen oplichten. Dan wordt de hele playlist of het hele album herhaald.

Als je specifiek één nummer, video, radiozender of playlist van een artiest hebt geselecteerd, kun je alleen het huidige nummer of de huidige video herhalen.