Kappaleiden satunnaistoisto tai toistaminen uudelleen

YouTube Music ‑sovelluksella voit kuunnella esimerkiksi soittolistaa satunnaistoistolla tai samaa kappaletta monta kertaa peräkkäin. Katso ohjeet alta.

Soittolistan, albumin tai artistin sivun kappaleiden satunnaistoisto

Albumi:

1. Klikkaa albumia.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta ".
  3. Valitse Satunnaistoisto .

Soittolista tai artistin sivu:

1. Klikkaa soittolistaa tai artistin sivua.
  2. Valitse Satunnaistoisto .

Soittolistan tai albumin satunnaistoisto kuuntelun aikana

Kun kuuntelet kappaleita albumilta tai soittolistalta, voit laittaa kappaleiden satunnaistoiston päälle. Klikkaa ristiin meneviä nuolia  oikeasta alakulmasta.

Kappaleiden ja albumien satunnaistoisto kirjastossa

Kaiken musiikin satunnaistoisto:
  1. Siirry osoitteeseen music.youtube.com ja valitse Kirjasto .
  2. Valitse Kappaleet.
  3. Valitse Toista kaikki satunnaisesti.
Tykkäämäsi ja kirjastoon lisäämäsi kappaleet näkyvät Kappaleet-sivulla. Nämä kappaleet voi myös lisätä satunnaistoistettavaan mixiin.
Jos olet lisännyt albumin YouTube Music ‑kirjastoon, kaikki albumin yksittäiset kappaleet näkyvät Kappaleet-sivulla. Nämä kappaleet voi myös lisätä satunnaistoistettavaan mixiin.
Kun synkronoit laitteellasi olevat tiedostot YouTube Musicin kanssa, ne satunnaistoistetaan YouTube Musicin kirjaston kanssa.
Lue lisää kirjastosta ja siitä, miten voit parantaa sen avulla kuuntelukokemustasi.

Kappaleen, albumin tai soittolistan toistaminen uudelleen

Kun kuuntelet albumin tai soittolistan kappaletta, klikkaa ympyrän muodostavia nuolia , kunnes numero 1 tulee näkyviin niiden keskelle. Tällöin nykyinen kappale tai video toistetaan uudelleen.

Jos kuuntelet soittolistaa tai albumia, voit toistaa sen kokonaan uudelleen napauttamalla uudestaan ympyrän muodostavia nuolia , kunnes niihin syttyy valo.

Jos olet valinnut toistettavaksi tietyn kappaleen, videon, artistin kappaleiden satunnaistoiston tai radion, voit toistaa uudelleen vain senhetkisen kappaleen tai videon.