Nummers herhalen of shuffelen

Met de YouTube Music-app bepaal je zelf hoe je naar je muziek luistert. Shuffel bijvoorbeeld een playlist of herhaal een nummer. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Nummers van een playlist, album of artiestenpagina shufflen

1. Kies het album, de playlist of de artiestenpagina (voor een artiest) waarnaar je wilt luisteren.
  2. Tik op Shuffle  onder de albumhoes.

Een playlist of album shufflen terwijl je ernaar luistert

Terwijl je naar een album of playlist luistert, kun je de nummers shufflen door op de gekruiste pijlen  te klikken.

Nummers en albums in de bibliotheek shufflen

Zo shuffle je al je muziek:
  1. Ga in de YouTube Music-app naar Bibliotheek .
  2. Selecteer Nummers.
  3. Selecteer Alles shufflen.
Nummers die je liket en nummers die je aan je bibliotheek hebt toegevoegd, staan op de pagina Nummers. Deze nummers kunnen ook worden opgenomen in je shuffle-mix.
Als je een album aan je YouTube Music-bibliotheek hebt toegevoegd, komt elk afzonderlijk nummer in dat album ook op de pagina Nummers. Deze nummers kunnen ook worden opgenomen in je shuffle-mix.

Als je je apparaatbestanden met YouTube Music synchroniseert, worden ze samen met je YouTube Music-bibliotheek afgespeeld als je je nummers shufflet.

Bekijk meer informatie over de bibliotheek en hoe je deze kunt gebruiken om op nog meer manieren te luisteren.

Een nummer herhalen

1. Tik op het icoon  onderaan het scherm van de speler terwijl je naar een nummer van een album of playlist luistert. Het gedeelte wordt uitgevouwen, zodat je kunt zien welke nummers of video's hierna worden afgespeeld.
  2. Tik op de cirkelvormige pijlen  totdat je het cijfer 1 in het midden ziet. Het huidige nummer of de huidige video wordt dan herhaald.
    • Als je naar een playlist of album luistert, kun je ook op de cirkelvormige pijlen  klikken totdat de pijlen oplichten. Dan wordt de hele playlist of het hele album herhaald.
    • Als je een specifiek nummer of een specifieke video of artiest hebt geselecteerd, kun je alleen het huidige nummer of de huidige video herhalen.