Få et studentabonnement på YouTube Premium

Hvis du er student, kan du være kvalifisert for et YouTube-studentabonnement. Finn ut mer om hvem som er kvalifisert for studentabonnement, og hvordan du kan registrere deg.

Hvis du har et aktivt, betalt YouTube-abonnement (uten NFL Sunday Ticket på YouTube eller YouTube TV) og vil bytte til et studentabonnement, må du først si opp det eksisterende abonnementet. Når du har sagt opp abonnementet, kan du registrere deg for et YouTube-studentabonnement.

Kvalifikasjonskriterier for YouTube-studentabonnementer

Du må oppfylle følgende krav for å registrere deg for et YouTube-studentabonnement:

• Du må være registrert som student ved en institusjon for høyere utdanning i et land der YouTube-studentabonnementer tilbys.
  • Institusjonen må være godkjent for SheerID. SheerID-programmet avgjør om institusjonen er kvalifisert.

Slik sjekker du om studentabonnementer er tilgjengelig for skolen din:
    1. Gå til Studentabonnement-landingssiden for YouTube Premium eller YouTube Music Premium.
    2. Velg Skaff deg Premium.
    3. Skriv inn navnet på skolen i SheerID-skjemaet. Hvis skolen din står på listen, er studentabonnementer tilgjengelig.
  • Få studentstatusen din bekreftet via SheerID. Send en e-post til customerservice@sheerid.com hvis du trenger hjelp med bekreftelsesprosessen.

Hvis du oppfyller kvalifikasjonskravene, kan du være kvalifisert for et studentabonnement i opptil fire år på rad. Du må sende inn en årlig bekreftelse på at du fortsatt er kvalifisert.

Her er studentabonnementer tilgjengelige

YouTube-studentabonnementer er tilgjengelige i følgende land/territorier:

• Algerie
  • Australia
  • Østerrike
  • Aserbajdsjan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Belgia
  • Bolivia
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Kambodsja
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Egypt
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesia
  • Georgia
  • Tyskland
  • Ghana
  • Hellas
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Indonesia
  • Irak
  • Irland
  • Italia
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordan
  • Kasakhstan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Laos
  • Libanon
  • Libya
  • Luxembourg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nepal
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nord-Makedonia
  • Norge
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Qatar
  • Réunion
  • Romania
  • Russland
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakia
  • Sør-Afrika
  • Spania
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Tunisia
  • Tyrkia
  • Uganda
  • Ukraina
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zimbabwe

Abonnementsalternativer for studenter

Vi har flere alternativer som kan gi deg en enda bedre YouTube-opplevelse. Som student kan du enten registrere deg for et YouTube Music Premium- eller et YouTube Premium-abonnement. Du får tilgang til de samme fordelene, men til en lavere pris. Finn ut mer om de forskjellige typene betalte abonnementer, slik at du kan finne det som passer best for deg.

Start et betalt studentabonnement

YouTube Premium

Når du blir YouTube Premium-abonnent, kan fordelene dine brukes på YouTube, YouTube Music og YouTube Kids.
  1. Gå til youtube.com/premium/student i en nettleser på en datamaskin eller mobilenhet.
  2. Velg Skaff deg Premium.
  3. Følg fremgangsmåten for å fullføre bekreftelsen hos SheerID. Hvis SheerID kan bekrefte at du er kvalifisert, blir du viderekoblet til YouTube for å fortsette registreringen.
    • Hvis SheerID kan bekrefte at du er kvalifisert, blir du viderekoblet til YouTube for å fortsette registreringen.
    • Hvis dette ikke kan bekreftes med det samme, blir du bedt om å laste opp mer dokumentasjon for å bekrefte at du er kvalifisert. Disse dokumentene blir gjennomgått manuelt. Du mottar en e-post om kvalifikasjonsstatusen din innen 20 minutter hvis du befinner deg i USA. Utenfor USA kan det ta opptil 48 timer før du mottar e-postvarselet.
    • Hvis statusen din blir bekreftet gjennom dette ekstra trinnet, må du logge på kontoen din på nytt. Gå til profilen din ved å trykke på profilbildet. Velg Betalte abonnementer. Du ser et varsel med oppfordring om å fullføre registreringen via trinnene nedenfor.
  4. Velg betalingsmåten du vil bruke, eller legg til en ny betalingsmåte.
  5. Klikk på Kjøp for å fullføre transaksjonen.

Du kan når som helst gå til http://youtube.com/purchases for å finne informasjon om abonnementet ditt.

YouTube Music Premium

Bli YouTube Music Premium-abonnement for å få tilgang til millioner av sanger og musikkvideoer uten annonser. Last ned favorittsangene og -videoene dine, slik at du kan spille dem av uten nett.
  1. I nettleseren på en datamaskin eller mobilenhet går du til youtube.com/musicpremium/student.
  2. Velg Skaff deg Premium.
  3. Følg fremgangsmåten for å fullføre bekreftelsen hos SheerID. Hvis SheerID kan bekrefte at du er kvalifisert, blir du viderekoblet til YouTube for å fortsette registreringen.
    • Hvis SheerID kan bekrefte at du er kvalifisert, blir du viderekoblet til YouTube for å fortsette registreringen.
    • Hvis dette ikke kan bekreftes med det samme, blir du bedt om å laste opp mer dokumentasjon for å bekrefte at du er kvalifisert. Disse dokumentene blir gjennomgått manuelt. Du mottar en e-post om kvalifikasjonsstatusen din innen 20 minutter hvis du befinner deg i USA. Utenfor USA kan det ta opptil 48 timer før du mottar e-postvarselet.
    • Hvis statusen bekreftes gjennom dette tilleggstrinnet, må du logge på kontoen din på nytt. Gå til profilen din ved å trykke på profilbildet. Velg Betalte abonnementer. Du ser et varsel med oppfordring om å fullføre registreringen via trinnene nedenfor.
  4. Velg betalingsmåten du vil bruke, eller legg til en ny betalingsmåte.
  5. Klikk på Kjøp for å fullføre transaksjonen.

Du kan når som helst gå til http://youtube.com/purchases for å finne informasjon om abonnementet ditt.